Footballový boulevard – pátek 9.9.2016

AC Milán si dělá zálusk na útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 9.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

AC Milán možná v lednu nabídne 42 milionů liber za útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu. (Corriere dello Sport)

Obránce Manchesteru United Matteo Darmian má neshody s koučem Josém Mourinhem a mohl by odejít na hostování do Juventusu Turín. (Daily Mail)

Liverpool dostane třicet procent z dalšího prodeje útočníka Maria Balotelliho, který odešel do Nice. (Independent)

Obránce Alessio Romagnoli je prý rád, že AC Milán odmítl nabídky z Chelsea. (Daily Express)

Podle trenéra Antonia Conteho by obránce Johna Terryho mohl nahradit buď Ben Gibson z Middlesbrough či Michael Keane z Burnley. (Daily Mail)

Trenér Evertonu Ronald Koeman prý mluvil deset dní před uzavřením přestupového okna se záložníkem Moussou Sissokem a Francouz měl zájem odejít k Toffees. Nakonec si vybral Tottenham. (Liverpool Echo)

Aston Villa sice nevyužívá obránce Micaha Richardse, ale hráče ani nepustila na hostování do Hullu či Sunderlandu. (Birmingham Mail)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Útočník Arsenalu Alexis Sánchez se domnívá, že je stejně dobrý jako Lionel Messi či Cristiano Ronaldo. (Sport)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino míní, že záložník Christian Eriksen byl před podpisem smlouvy ovlivněn spekulacemi o své budoucnosti. (Times)

Záložník Adnan Januzaj prý odešel na hostování do Sunderlandu, aby kritikům dokázal, že se při hodnocení jeho výkonů mýlí. (Daily Star)

Trenér Roberto Martínez si díky vyhazovu z Evertonu přišel na odstupné 10 milionů liber. (Daily Mail)

Nové změny v Lize mistrů dopadnou finančně na Manchester City, naopak z nich vytěží Manchester United. (Times)

Manchester United se údajně jako hráče pokoušel dokonce osm měsíců ulovit Pepa Guardiolu, ale vše ztroskotalo na tom, že současný kouč Citizens se nedokázal sejít s tehdejším stratégem Alexem Fergusonem. (Sun)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Kouč Arsenalu Arsene Wenger na nedávné trenérské konferenci nenechal vedle sebe sedět Josého Mourinha z Manchesteru United. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 8.9.2016