Footballový boulevard – čtvrtek 8.9.2016

Nový stadion Tottenhamu může hostit zápasy NFL, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 8.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City je ochoten brankáře Joea Harta příští léto prodat za nižší přestupovou částku, což má být odměna za jeho věrné služby klubu. (Sun)

Útočník Watfordu Odion Ighalo potvrdil, že odmítl přestup do čínské ligy za 37,5 milionu liber. (Daily Star)

Manchester United a Chelsea se zajímají o útočníka Antoina Griezmanna, který má ve smlouvě s Atlétikem Madrid výkupní klauzuli v hodnotě 84 milionů liber. (Sun)

Trenér Crystal Palace Alan Pardew se domnívá, že křídelník Wilfried Zaha je dostatečně kvalitní, aby hrál za Barcelonu. (Daily Express)

Trenér Readingu Jaap Stam prozradil, že útočník Asamoah Gyan u Royals neprošel zdravotní prohlídkou, proto se jeho příchod neuskutečnil. (Reading Post)

Dvaatřicetiletý obránce Michael Ciani je po odchodu z Espanyolu Barcelona volným hráčem a rád by odešel do Anglie, nejlépe do Arsenalu. (Goal.com)

Senegalský záložník Mohamed Diamé prý vyměnil Hull za druholigový Newcastle kvůli tomu, že chce hrát za velký klub s významným trenérem. (Newcastle Chronicle)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Belgický záložník Eden Hazard tvrdí, že pod trenérem Antoniem Contem je v Chelsea lepší atmosféra než v minulé sezoně. (Daily Mirror)

Conte prohlásil, že nově příchozí Brazilec David Luiz bude nastupovat v obraně, nikoliv v záloze. (Goal.com)

Prezident Tottenhamu Daniel Levy by na novém stadionu Spurs rád hostil zápasy americké NFL. (ESPN)

Bournemouth varoval londýnský Arsenal, že trenéra Eddieho Howea ke Gunners jen tak nepustí. (Daily Star)

Manchester United se snaží zlanařit lovce talentů Steva Hopcrofta z West Bromwiche. (Daily Telegraph)

Nizozemská legenda Ruud Gullit tvrdí, že útočníka Wayna Rooneyho ničí trenéři, kteří je stavějí mimo jeho pozici. (Daily Mirror)

Společnost Nike po špatných výsledcích Anglie na Euru 2016 zvažuje ukončení spolupráce s národním týmem. (Daily Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Prezident Aston Villy Tony Xia prý zkoumá, jak využít virtuální technologie pro fanoušky, kteří se nedostanou přímo na zápasy do Villa Parku. (Birmingham Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – středa 7.9.2016