Footballový boulevard – středa 7.9.2016

Roy Hodgson by znovu mohl trénovat West Bromwich, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 7.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal i Manchester United se zajímají o záložníka Yayu Tourého z Manchesteru City, podle agenta je ale takový přestup nemožný. (Sky Sports)

Chelsea se v lednu popere s Paris Saint-Germain i Interem Milán o obránce Victora Lindelofa z Benfiky Lisabon. (Football Italia)

Trenér Chelsea Antonio Conte je rovněž připraven vysázet patnáct milionů liber za záložníka Thiaga Maiu ze Santosu. (Daily Mail)

Po příchodu Marcose Alonsa čeká nejistá budoucnost v Chelsea obránce Branislava Ivanoviče. (Daily Telegraph)

Útočník Christian Benteke mohl v létě odejít za velkým výdělkem do Číny, ale kvůli sportovní stránce zvolil raději Crystal Palace. (Daily Express)

Italský záložník Stefan Suraro z Juventusu Turín měl v létě nabídky ze Southamptonu i Sunderlandu. (Daily Star)

Trenér Crystal Palace Alan Pardew potvrdil, že klub jedná o angažmá se záložníkem Mathieuem Flaminim. (Croydon Advertiser)

West Bromwich si chce obránce Jonnyho Evanse zavázat novou smlouvou s příjmem 75 tisíc liber týdně. (Daily Telegraph)

Prezident Lorientu Loic Fery prozradil, že klub přijal až čtvrtou nabídku Sunderlandu na záložníka Didiera Ndonga. (Talksport)

Obránce Alvaro Arbeloa prý před podpisem smlouvy s West Hamem odmítl AC Milán. (Daily Mail)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Arsenal chce jako nového trenéra Eddieho Howea z Bournemouthu. Současnému kouči Arsenu Wengerovi končí smlouva v létě. (Sun)

Pokud se Tony Pulis rozhodne skončit ve West Bromwichi, dosadí klub na jeho místo Roye Hodgsona, který tým vedl už před svým angažmá u anglické reprezentace. (Daily Mirror)

Anglie chystá zpřísnit pravidla pro podpisy smluv s hráči pod šestnáct let, budou se kontrolovat telefonické rozhovory s rodiči a bankovní transakce. (Daily Mirror)

Hattrick útočníka Marcuse Rashforda v zápase anglické reprezentace do jedenadvaceti let proti Norsku sledoval také kouč seniorského výběru Sam Allardyce. (Daily Mail)

Pětapadesátiletý bývalý útočník Chelsea Kerry Dixon chce po odpykání trestu ve vězení změnit svůj život. (Daily Mail)

Nová posila Sunderlandu Javier Manquillo prý kvůli přízvuku nerozumí trenérovi Davidu Moyesovi. (Daily Telegraph)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Sobotní derby mezi Manchesterem United a Manchesterem City bude zápas nejdražších týmů v historii fotbalu, obě jedenáctky stojí dohromady přes půl miliardy liber. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – úterý 6.9.2016