Footballový boulevard – neděle 4.9.2016

Manchester United chce koupit Antoina Griezmanna, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 4.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Zlatan Ibrahimović nepřišel do Manchesteru United jenom střílet góly – prý oznámil kouči Josému Mourinhovi, že chce v příštím roce složit trenérské zkoušky a začít se připravovat na kariéru trenéra. (Sun on Sunday)


Hráčský agent Yayi Tourého kritizuje kouče Pepa Guardiolu za to, že afrického záložníka nenapsal na soupisku pro letošní ročník Ligy mistrů. Guardiola tím prý Tourého „ponížil“. (Sunday Mirror)

Odmítnout Arsenal a zůstat v Leicesteru bylo pro útočníka Jamieho Vardyho snadné, protože jeho „hlava i srdce“ mu poradily, aby zůstal. (Guardian)

Manchester United už si vytipoval hlavní přestupový cíl pro příští léto, volba padla na Antoina Griezmanna z Atlétika Madrid. (Sunday Mirror)

Odchod Joea Harta z Manchesteru City prý mj. zavinil i Angus Gunn – 20letý mladík akademie, kterého chce kouč Pep Guardiola postupně začlenit do prvního týmu. (Sunday Mirror)

Obránce Kieran Gibbs z Arsenalu není spokojený se svým herním vytížením a zvažuje, že z klubu odejde. (Sun on Sunday)

Útočník Marouane Chamakh a záložník Momo Sissoko jsou na zkoušce ve West Bromwichi Albion. (Sky Sports)

OSTATNÍ FÁMY


Útočník Harry Kane jedná s Tottenhamem o nové smlouvě, na základě které by dostal dvakrát tak vyšší plat, než má nyní. Nově by pobíral 100 000 liber týdně. (Sunday Mirror)

Obránce Danny Rose z Tottenhamu veřejně pochválil kouče Mauricia Pochettina a prohlásil, že právě díky Argentinci teď může kopat za anglickou reprezentaci. (Daily Express)

... A JEDNA NAKONEC


Bývalý obránce Jamie Carragher na svém Twitteru zkritizoval útočníka Maria Balotelliho za jeho nepovedené angažmá v Liverpoolu, což si však kontroverzní kanonýr nenechal líbit. „Jamie Carragher, špatný obránce, skvělý hater. Koho vlastně jeho názor zajímá?“, kontroval Balotelli. (Twitter)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 3.9.2016