Footballový boulevard – sobota 3.9.2016

Ve West Bromwichi se může objevit záložníka Momo Sissoko, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 3.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Swansea nevyužila před třemi lety šanci získat obránce Johna Stonese, který letos za 50 milionů liber odešel z Evertonu do Manchesteru City. (Wales Online)

Prezident West Bromwiche Peter Coates vzkázal Stoke, že útočníka Saida Berahina může mít v lednu nebo v létě. (Stoke Sentinel)

Záložník Tottenhamu Moussa Sissoko prohlásil, že přestup do Evertonu vůbec nebyl na pořadu dne. (L´Equipe)

West Bromwich se může posílit o bývalého záložníka Liverpoolu Momo Sissoka, který je po odchodu z Číny volný hráč. (Daily Mail)

Záložník Yaya Touré je podle svého agenta spokojený s tím, že zůstal v Manchesteru City, i když nedostane tolik šancí hrát. (Sport Express)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

V základní sestavě trenéra Sama Allardyce proti Slovensku by mělo být i osm hráčů, kteří byli při vypadnutí z Eura 2016 s Islandem. (Daily Star)

Anglická reprezentace požadovala po slovenských funkcionářích ujištění, že na stadionu v Trnavě nebudou problémy s rasismem jako v minulosti. (Daily Express)

Záložníkovi Jacku Wilsherovi ohledně jeho výběru hostování údajně radil telefonicky i David Beckham. (Daily Mirror)

Bývalý francouzský útočník Christophe Dugarry se domnívá, že na vzkříšení kariéry útočníka Maria Balotelliho už je příliš pozdě. (Beln Sports)

Útočník Arsenalu Olivier Giroud prý nemá žádný problém s tím, že v prvních třech zápasech Premier League nebyl v základní sestavě. (Evening Standard)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Záložník Ander Herrera z Manchesteru United prý nemůže být na jednom pokoji s brankářem Davidem De Geou, protože pouští příšernou hudbu. (Unscriptd)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 2.9.2016