Footballový boulevard – pátek 2.9.2016

Trenér Tony Pulis zvažuje odchod z West Bromwiche, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 2.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Barcelona údajně získala před rokem předkupní právo na záložníka Paula Pogbu, ale vzdala se ho ještě před letošním létem, než hráč zamířil do Manchesteru United. (Sun)

Trenér Manchesteru United José Mourinho chce příští léto jako dlouhodobou náhradu za útočníka Wayna Rooneyho přivést Antoine Griezmanna z Atlétika Madrid. (Bleacher Report)

Spolumajitel Evertonu Farhad Moshiri uvedl, že klub neangažoval záložníka Moussu Sissoka, aby nevyvíjel tlak na irského záložníka Jamese McCarthyho. (Twitter)

Záložník Chelsea N´Golo Kanté prozradil, že jej trenér José Mourinho lákal do Manchesteru United. (Sun)

Stoke a Hull City se přetahují o útočníka Victora Anichebeho, který je volný hráč. (Daily Mail)

Anichebe ale možná zamíří do Sunderlandu, který hledá náhradu za zraněného Fabia Boriniho. (Evening Chronicle)

Velšský útočník Hal Robson Kanu odmítl plat 100 tisíc liber týdně v čínské lize, aby podepsal smlouvu s West Bromwichem. (Daily Mirror)

Majitel Neapole Aurelio de Laurentiis tvrdí, že Chelsea se před příchodem Davida Luize nepodařilo přivést obránce Kalidoua Koulibalyho. (Daily Star)

Liverpool se v dalším přestupovém okně zaměří na příchody Mahmouda Dahouda a Christiana Pulisice. (Liverpool Echo)

Crystal Palace získal za 850 tisíc liber také Jonathana Bentekeho, bratra útočníka Christiana, přestože skauti mu nedávají šanci na úspěch v Premier League. (Times)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Arsenal věří, že příchod obránce Shkodrana Mustafiho přiměje k podpisu nové smlouvy také jeho německého krajana Mesuta Özila. (Daily Mirror)

Trenér West Bromwiche Tony Pulis údajně není spokojený s posílením týmu a zvažuje odchod od mužstva. (Daily Express)

Útočník Gabriel Agbonlahor si podle vedení Aston Villy za klub už nikdy nezahraje, ve středu navíc odmítl odchod do Readingu. (Sun)

Brankář Stoke City Jack Butland si obnovil zranění kotníku a může být mimo ještě další dva měsíce. (Guardian)

Brankář Joe Hart bude v zápase se Slovenskem pokračovat jako jednička anglické reprezentace. (Daily Telegraph)

Kapitán Manchesteru City Vincent Kompany si po zranění zahrál v zápase za zavřenými dveřmi, ale jeho návrat v městském derby s United se ještě konat nebude. (Daily Mirror)

Podle bývalého útočníka Tonyho Cascarina se trenér Arsenalu Arsene Wenger chtěl záložníka Jacka Wilshera zbavit natrvalo. (Times)

Odchod Wilshera do AS Řím ztroskotal na tom, že Arsenal od italského celku požadoval vyšší částku než od Bournemouthu. (London Evening Standard)

[break]
…A PÁR NAKONEC

Swansea omylem zveřejnila článek o příchodu útočníka Ennera Valencii den poté, co hráč podepsal smlouvu v Evertonu. (London Evening Standard)

Agent Mino Raiola si vydělal na provizích za přestupy Paula Pogby, Zlatana Ibrahimoviče a Henricha Mchitarjana do Manchesteru United 25 milionů liber, což je víc než roční plat Cristiana Ronalda v Realu Madrid. (AS)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 1.9.2016