Footballový boulevard – čtvrtek 1.9.2016

Útočník Daniel Sturridge jednal o hostování v Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 1.9.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Obránce Mamadou Sakho naštval trenéra Liverpoolu Jürgena Kloppa, když odmítl odejít na hostování do jiného klubu, kde se měl rozehrát. Sakho odmítl Stoke, West Bromwich i Besiktas Istanbul. (Daily Mirror)

Útočník Daniel Sturridge uvažoval prostřednictvím svých agentů o ročním hostování v Arsenalu, ale Liverpool hráčův odchod zavrhl. (Goal)

Francouzský novinář Julien Laurens míní, že obránce David Luiz je horší hráč než před dvěma lety, kdy z Chelsea odcházel. (BBC Radio 5 live)

José Mourinho zablokoval odchod záložníka Morgana Schneiderlina do Tottenhamu, protože s hráčem v Manchesteru United počítá. (Daily Mail)

Obránce Mathieu Debuchy setrval v Arsenalu, přestože o jeho služby se ucházel Espanyol Barcelona. (Squawka)

Záložník Interu Milán Marcelo Brozovič odmítl nabídku odejít do londýnské Chelsea. (Goal)

Norwichi se nepovedlo přivést na půlroční hostování útočníka Jeroma Sinclaira z Watfordu. (Sky Sports)

Arsenal nepustil do druholigového Leedsu na hostování útočníka Yayu Sanoga. (Sun)

Bývalý italský obránce Alessandro Costacurta prozradil, že jako mladík odmítl přestoupit do Tottenhamu, protože fandil Arsenalu. (Arsenal.com)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Bývalý trenér Manchesteru City Roberto Mancini prý nechápe, proč Pepe Guardiola nechal z klubu odejít brankáře Joea Harta. (Metro)

Hart si patrně zachytá i v nejbližším zápase anglické reprezentace proti Slovensku, protože Fraser Forster ze Southamptonu se v tréninku zranil. (Daily Telegraph)

Záložník Manchesteru United Henrich Mchitarjan může přijít o městské derby s Citizens, protože se zranil v zápase Arménie s Českou republikou. (Sun)

Manchester City sice pustil řadu hráčů na hostování, ale za jejich platy i tak musí vynaložit dohromady 13,5 milionu liber. (Times)

José Mourinho posílil realizační tým Manchesteru United, přivedl skauta Gerarda Guzmana z Atlétika Madrid. (Sun)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Bývalý útočník Southamptonu Dani Osvaldo odmítl v Itálii přestup do Chieva, protože se chce soustředit na kariéru se svojí hudební skupinou. (Rai Sport)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – středa 31.8.2016