Footballový boulevard – neděle 28.8.2016

Tottenham hodlá koupit záložníka Isca z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 28.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Brankář Joe Hart nakonec možná přece jenom opustí Anglii, zájem o jeho služby jeví FC Turín. (Sunday People)


O Hartovy služby se však zajímá také mnohem věhlasnější italský celek, totiž AC Milán. (Sunday Express)

Tottenham zvažuje koupi španělského záložníka Isca z Realu Madrid, chce totiž využít toho, že úřadující evropský šampion má příliš široký kádr a bude ho nucen osekat. (Sunday Mirror)

19letý záložník Oliver Burke z Nottinghamu Forest se ocitl na radaru skautů Manchesteru United. (Sun on Sunday)

O skotského reprezentanta je však zájem také v zahraničí, Burka si prý vyhlédli i v Bayernu Mnichov. (Mail on Sunday)

Liverpool by měl v nejbližších hodinách dotáhnout příchod 19letého chorvatského záložníka Anteho Ćoriće z Dinama Záhřeb, naopak další mladík – 17letý záložník Christian Pulisic z Borussie Dortmund – zřejmě nepřijde. (Liverpool Echo, Daily Star Sunday)

Další možnou posilou kouče Jürgena Kloppa je rakouský bek Christian Fuchs z Leicesteru, zkušený 30letý obránce se totiž s liškami stále nedomluvil na nové smlouvě. (Sun on Sunday)

Leicester a Juventus se na dálku přetahují o podpis záložníka Stevena N´Zonziho ze Sevilly. Bývalý fotbalista Stoke má ve své smlouvě výkupní klauzuli 25 milionů liber. (Mail on Sunday)

Arsenal se u Atlétika Madrid vyptával na dostupnost Antoina Griezmanna, francouzský křídelník prý už ale na Euru tvrdil, že v žádném případě nechce opustit Španělsko. (Sun on Sunday)

Juventus by z Newcastlu rád vykoupil záložníka Moussu Sissoka, ale je ochoten za něj zaplatit maximálně 15 milionů liber. Straky přitom požadují víc než dvakrát tolik. (Sunday Mirror)

Hull City se konečně rozhoupal k přestupové aktivitě, v rámci hostování se snaží získat útočníka Jay Rodrigueze ze Southamptonu. (NBC Sports)

Tygři jsou navíc připraveni udělat nejdražší nákup ve své historii, údajně se totiž chystají zaplatit 14 milionů liber za útočníka Jonathana Kodjiu z Bristolu City. (Sunday Telegraph)

Záložník James McCarthy oznámil vedení Evertonu, že není spokojený se svým herním vytížením a rád by z klubu odešel. (Mail on Sunday)

Everton, West Bromwich, Crystal Palace či italské Palermo – všechny tyto kluby jeví zájem o útočníka Maria Balotelliho z Liverpoolu. (Gazzetta)

Tottenham zvažuje nabídku na obránce Eliaquima Mangalu, který je v Manchesteru City na odpis a mohl by být k dispozici za dobrých podmínek. (L´Equipe)

Aston Villa chystá nabídnout Hullu 20 milionů liber za útočníka Abela Hernándeze. (Sun on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

Obránce John Terry dostal od kouče Sama Allardyce nabídku k návratu do anglické reprezentace, ale kapitán Chelsea s díky odmítl. (Sunday People)


Allardyce obecně plánuje být méně striktním koučem, chce dát hráčům více volnosti a také nechystá žádné velké taktické meetingy či porady. (Independent)

... A JEDNA NAKONEC

Útočník Marcus Rashford sice v sobotu zažil velkou radost, když svým gólem zařídil výhru Manchesteru United nad Hullem, ale v osobním životě se mu moc nedaří. Při návštěvě trampolínového centra mu totiž někdo ukradl hodinky za 20 000 liber. (Manchester Evening News)


Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 27.8.2016