Footballový boulevard – sobota 27.8.2016

Plány Chelsea na přestavbu stadionu ohrožují netopýři, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 27.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Brankář Joe Hart chce po plánovaném odchodu z Manchesteru City zůstat v Anglii, jeho další destinací by se mohl stát např. Sunderland. (Sunderland Echo)


Citizens jsou připraveni na to, že Hart odejde pouze na hostování, a rádi mu během této doby budou platit celý plat. (Daily Mirror)

Jisté je, že Hart nepůjde do Liverpoolu, protože trenér Jürgen Klopp nemá zájem o dalšího brankáře. (Liverpool Echo)

Citizens se kromě Harta snaží zbavit také Samira Nasriho, Eliaquima Mangaly a Wilfrieda Bonyho. (Manchester Evening News)

Naopak Vincent Kompany by měl na Etihad Stadium zůstat, kouč Pep Guardiola s jeho službami počítá. (Times)

Chelsea stále hledá nového beka, nejnověji svou pozornost zaměřila na Marcose Alonsa z Fiorentiny. Ten už v Anglii dřív hrál, zkoušel to v Boltonu a Sunderlandu. (Daily Telegraph)

Další vysněnou posilou kouče Antonia Conteho je chorvatský záložník Marcelo Brozović z Interu Milán. (Gazzetta delli Sport)

Brozovićův agent ale potvrdil, že o jeho klienta má zájem také Arsenal. (Index)

Southampton chystá koupi 22letého marockého útočníka Sofiana Boufala, za kterého do Lille pošle přes 21 milionů liber a udělá z něj nejdražší posilu své historie. (Guardian)

Trenér Tony Pulis chce do West Bromwiche Albion ještě letos v létě přivést pět nových hráčů. (Birmingham Mail)

Leicester City nabídl Sportingu Lisabon 21 milionů liber za útočníka Islamiho Slimaniho, ale portugalský celek odmítl, protože si alžírského útočníka cení na 34 milionů. (Talksport)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Sam Allardyce je připravený do nominace anglické reprezentace vrátit obránce Luka Shawa z Manchesteru United. (Daily Express)

Big Sam zvažuje také to, že povolá obránce Ryana Shawcrosse ze Stoke, kterého si ještě předtím osobně prohlédne v sobotním zápase hrnčířů proti Evertonu. (Times)

... A JEDNA NAKONEC


Projekt Chelsea na přestavbu Stamford Bridge za 500 milionů liber dostal první trhlinu – v blízkosti stadionu se totiž nachází hřbitov, kde žije spousta vzácných netopýrů. A stavba stadionu by je mohla ohrozit, což se stavebnímu úřadu nelíbí. (Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 26.8.2016