Footballový boulevard – neděle 21.8.2016

Chelsea má zájem o Maria Mandžukiće z Juventusu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 21.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea nabízí Realu Madrid 60 milionů liber za záložníka Jamese Rodrígueze, pokud by přestup vyšel, stal by se Kolumbijec nejdražší posilou londýnského celku v historii. (Sunday Express)


Blues ale shánějí také hrotového útočníka – poté, co neuspěli v námluvách s Romelem Lukakuem, uvízl v jejich hledáčku 30letý Chorvat Mario Mandžukić z Juventusu. (Sunday Mirror)

A do třetice Chelsea, klub ze Stamford Bridge si v kádru Staré dámy vyhlédl i stopera, kterým je 32letý Giorgio Chiellini. Za toho je trenér Antonio Conte ochoten zaplatit 25 milionů liber. (Sun on Sunday)

Středního obránce chce také José Mourinho z Manchesteru United a neustále na Old Trafford lanaří 32letého Josého Fonteho ze Southamptonu. (Observer)

Naopak 19letý obránce Cameron Borthwick-Jackson možná z Manchesteru United odejde, protože ho na hostování hodlá získat Wolverhampton. (Mail on Sunday)

Leicester City obrátil svou pozornost na rakouského obránce Aleksandara Dragoviće z Dynama Kyjev, protože Burnley jeho nabídku na Michaela Keana odmítlo. (Sunday Mirror)

Txiki Begiristain, jeden z členů představenstva Manchesteru City, řekl prý Joeu Hartovi, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když si anglický brankář toto léto sbalí kufry a odejde. (Mail on Sunday)

Námluvy Arsenalu s Riyadem Mahrezem byly neúspěšné, a tak se londýnský celek zaměřil na jiného Alžířana – 26letého Yacineho Brahimiho z Porta. (Sunday Mirror)

Další vysněnou posilou kouče Arséna Wengera je 29letý stoper Fiorentiny – italský reprezentant Davide Astori. (Gazza Mercato)

Trenér David Moyes vyřadil obránce Lamineho Koného z A-týmu Sunderlandu a prý ho do kádru nevrátí dříve, než skončí přestupové období. (Sun on Sunday)

Arsenal, Everton a Inter Milán jeví zájem o záložníka Moussu Sissoka z Newcastlu, za kterého straky podle posledních informací požadují 35 milionů liber. (goal.com)

OSTATNÍ FÁMY


Nejmenovaná čínská investiční skupina, kterou podporuje samotný stát, má zájem o koupi významného podílu Liverpoolu. (Sky News)

Číňané jsou ochotni do koupě klubu investovat až 800 milionů liber – a pokud by to vyšlo, stane se Liverpool nejbohatším klubem v celé Anglii. (Sunday Times)

Trenér Pep Guardiola varoval obránce Manchesteru City, že nestrpí žádné zásadní chyby. Jediná minela je prý může stát místo v základní sestavě. (Manchester Evening News)

... A JEDNA NAKONEC

Christian Benteke v sobotu dokončil svůj přestup do Crystalu Palace, ale člověk, který mu spravuje účet na Twitteru, napsal něco jiného – totiž že Benteke odešel do Burnley. Sám belgický útočník se za svého správce rychle omluvil a příspěvek přepsal, ale původní tweet o jeho přestupu ke Clarets přesto stihl pobavit několik set tisíc lidí. (twitter.com)


Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – sobota 20.8.2016