Footballový boulevard – sobota 20.8.2016

Romelu Lukaku odmítá přestoupit do Chelsea a raději zůstane v Evertonu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 20.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Romelu Lukaku se rozhodl odmítnout všechny nabídky z Chelsea a prý ještě minimálně rok zůstane v Evertonu. (Daily Mirror)


Trenér Ronald Koeman je přesto připravený – kdyby Lukaku náhodou Goodison Park opustil, má vyhlédnuté adekvátní náhrady. (Daily Mail)

Ačkoliv má o obránce Jonnyho Evanse extrémní zájem Arsenal, kouč Tony Pulis věří, že ho ve West Bromwichi letos v létě udrží. (ESPN)

Podle trenéra Antonia Conteho z Chelsea je přestupový trh doslova šílený a kluby musí zaplatit i 55 milionů liber za docela průměrně talentovaného fotbalistu. (Daily Telegraph)

Joe Hart, Yaya Touré, Samir Nasri, Eliaquim Mangala a Wilfried Bony – všichni tito pánové ještě letos v létě opustí Manchester City. (Manchester Evening News)

Naopak směrem na Etihad Stadium možná zamíří chorvatský záložník Ante Ćorić, teprve 19letý mladík z Dinama Záhřeb. (Daily Mirror)

West Bromwich se neustále snaží z Leicesteru přetáhnout obránce Jeffreyho Schluppa, ačkoliv z tábora lišek během týdne přišlo prohlášení, že ho neprodají. (Birmingham Mail)

24letý útočník Joel Campbell ani letos nedostane v Arsenalu pořádnou šanci, Gunners ho chtějí poslat na roční hostování do Sportingu Lisabon. (Daily Express)

Situace Lamineho Koného v Sunderlandu se začíná vyostřovat – obránce z Pobřeží Slonoviny odmítl novou vylepšenou smlouvu a podle trenéra Davida Moyese nyní záměrně přidává svému zranění zad, kvůli kterému nemůže nastoupit do víkendového duelu proti Middlesbrough. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY


Výkony záložníka Marouane Fellainiho v Manchesteru United nadchly kouče Josého Mourinha, který chce belgickému reprezentantovi prodloužit smlouvu. (Sun)

Obránce Ashley Cole, který momentálně dohrává svou kariéru v americkém LA Galaxy, chce po skončení aktivního hraní pracovat pro Chelsea – a naopak se mu příliš nechce do Arsenalu. (Evening Standard)

Brankář Petr Čech přiznal, že po nedělní porážce Arsenalu s Liverpoolem 3:4 v garážích naboural své auto. Při vyjíždění trefil sloup, sám celou neděli nazval jako „den blbec“. (Daily Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC

Trenér Mike Phelan koučuje Hull City pouze dočasně, přesto svou práci bere extrémně vážně. O každém soupeři během týdne připravuje tak obsáhlé dokumentace, že záložník David Meyler si z toho dělá srandu – tygři prý o soupeři vědí i to, v jakou dobu chodí na záchod. (Daily Star)


Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – pátek 19.8.2016