Footballový boulevard – pátek 19.8.2016

Joe Hart prý už v květnu věděl, že mu u City pšenka nepokvete, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 19.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City odmítá pustit brankáře Joea Harta na hostování a chce, aby za něj případný zájemce zaplatil minimálně 30 milionů liber. (Sun)


Podle jiného zdroje ale Hart na hostování skutečně odejde – získá jej Everton. Citizens pak za 17,4 milionů liber přivedou Claudia Brava z Barcelony. (Daily Mirror)

Hart o svém osudu u City věděl docela dlouho dopředu, prý s podobným scénářem počítal už od května. (Manchester Evening News)

Brankářskou rošádou ale změny v kádru Pepa Guardioly neskončí, španělský kouč chce přivést ještě jednoho středního obránce. (Manchester Evening News)

Arsenal se na přestupovém trhu opět na chvilku probudil, chce z Atlétika Madrid přivést 21letého stopera Josého Giméneze. (Daily Mail)

Problém je, že uruguayský obránce stojí hodně peněz, Atlétiko za něj údajně požaduje asi 56 milionů liber. (Marca)

Naopak Manchester United už prý s letním posilováním skončil, protože vedení klubu není ochotno uvolňovat další finanční prostředky. (Daily Mail)

Sunderland nabízí Lamine Konému novou smlouvu s platem 50 000 liber týdně – a doufá, že díky této nabídce 27letého stopera udrží. (Sun)

33letý brankář Eduardo z Dinama Záhřeb by měl během příštího týdne přestoupit do Chelsea, alespoň to tvrdí kouč Zlatko Kranjčar. (ESPN)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Claudio Ranieri věří, že po Riaydu Mahrezovi s Leicesterem City prodlouží smlouvu i záložník Danny Drinkwater. (Daily Star)

Předseda Leedsu Massimo Cellino po pouhých čtyřech zápasech ztrácí trpělivost s koučem Garrym Monkem a zvažuje, že ho vyhodí. (Daily Mirror)

… A JEDNA NAKONEC


Staré přátelství nerezaví – přesně tímto pravidlem se řídí bývalý záložníci Arsenalu Tomáš Rosický a Cesc Fabregas, kteří se nadále vídají a navštěvují. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard - čtvrtek 18.8.2016