Footballový boulevard – čtvrtek 18.8.2016

Chelsea plánuje největší nákup v historii klubu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 18.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea je připravena prolomit klubový přestupový rekord a zaplatit za obránce Kalidou Koulibalyho z Neapole až 60 milionů liber. (Daily Telegraph)


Brankář Joe Hart prý řekl svým spoluhráčům z Manchesteru City, že je během tohoto léta opustí. (Daily Mirror)

Joey Barton sice kope za skotské Rangers, ale situaci v Anglii bedlivě sleduje – a způsob, jakým se u City chovají k Hartovi, je podle něj „odporný“. (Talksport)

Útočník Mario Balotelli z Liverpoolu možná přestoupí k Wolves nebo dokonce do Port Vale, prý mu to poradil kouč José Mourinho. (Sun)

Liverpool jeví zájem o 24letého obránce Bruna Martinse z Porta, který může zahrát na pozici stopera i levého beka. (Daily Mirror)

Tottenham nabídnul Marseille 11 milionů liber za křídelníka Georges-Kevina N´Koudoua, k tomu by se na jih Francie měl stěhovat také Clinton N´Jie. (Daily Mail)

Hertha Berlín jeví zájem o služby 21letého německého obránce Hectora Bellerína z Arsenalu. (Bild)

Arsenal nabídl 16 milionů liber za obránce Jonnyho Evanse, West Bromwich ale tuto nabídku nejspíš odmítne. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Antonio Conte prý ví, jak vrátit Edena Hazarda na výsluní a udělat z něj nejlepšího hráče Premier League – záložník Chelsea má nakázané extra posilování navíc, aby nabral svalovou hmotu. (Times)


Podle Franka de Boera udělal kouč Jürgen Klopp v Liverpoolu chybu, když začal až příliš brzy aplikovat svůj vlastní systém na tým, který na něj ještě stále není připravený. (Gazzetta dello Sport)

Kouč Anglie Sam Allardyce dostal možnost přikázat trenérům mládežnických reprezentací, jak mají své hráče trénovat, Big Sam však tuto možnost odmítl a chce svým kolegům nechat volné ruce. (Times)

… A JEDNA NAKONEC


Jeden z nedočkavých fanoušků Arsenalu si s předstihem nechal na svůj dres vylepit č. 26 a jméno Mahrez – jakmile se ale dozvěděl, že alžírský křídelník podepsal smlouvu s Leicesterem, daroval tento dres charitě. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard - středa 17.8.2016