Footballový boulevard – středa 17.8.2016

Joe Hart má nabídky k odchodu do Evertonu či Sevilly, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 17.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United chce se Southamptonem vyměnit Marcose Roja za Josého Fonteho. Problém ale je, že o Fonteho má zájem také Arsenal. (Daily Mirror)


A Southampton dokonce portugalskému stoperovi nabídl novou smlouvu, takže to vypadá, že ho chce v týmu za každou cenu udržet. (Daily Telegraph)

Brankář Joe Hart ještě v létě opustí Manchester City, naopak na Etihad Stadium za 17 milionů liber zamíří Claudio Bravo z Barcelony. (Daily Mail)

O Harta, který má se Citizens smlouvu až do roku 2019, jeví zájem Everton a také španělská Sevilla. (Sky Sports)

Záložník Cesc Fabregas nechce odejít z Chelsea a naopak hodlá bojovat o místo v základní sestavě, které dočasně ztratil. (Sun)

West Bromwich podal už dvě nabídky na obránce Jeffreyho Schluppa z Leicesteru, ale lišky obě smetly ze stolu. (Guardian)

Everton a Inter Milán by rády koupily Moussu Sissoka z Newcastlu, ale francouzský záložník touží po přestupu do Realu Madrid. (L´Equipe)

Liverpool je připraven prodat Christiana Bentekeho, ale chce za něj dostat rovnou 30 milionů liber. Crystal Palace za hráče nabídl 23 milionů + 7 milionů na bonusech, což Reds odmítli. (Daily Telegraph)

Manchester City chce do konce léta prodat trio svých hráčů – Yayu Tourého, Eliaquima Mangalu a Wilfrieda Bonyho. (Daily Mail)

Barcelona údajně jeví zájem o Salomona Rondóna, útočníka West Bromwiche Albion. (Mirror)

Obránce Younes Kaboul zřejmě opustí Sunderland a upíše se Watfordu. (L´Equipe)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Alan Pardew bojuje v Crystal Palace s vlastní kabinou, hráčům se nelíbí jeho rozhodnutí odebrat Milu Jedinakovi kapitánskou pásku, kterou přebral Scott Dann. (Times)

Útočník Wayne Rooney prý nedostane od Manchesteru United novou vylepšenou smlouvu, dokud neprokáže, že si vůbec zaslouží současný plat – 300 000 liber týdně. (Sun)

UEFA plánuje změnu formátu pro Ligu mistrů, podle její nové vize by se do základních skupin automaticky kvalifikovaly první čtyři týmy z předních čtyř evropských lig. Letos by to platilo třeba pro Manchester City. (Sky Sports)

… A JEDNA NAKONEC

Podle záložníka Marka Nobla by se do fotbalu mělo co nejdříve zavést video, protože jinak hrozí, že některé fauly povedou k vážným zraněním. (Sun)


Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard - úterý 16.8.2016