Footballový boulevard – úterý 16.8.2016

Záložník Cesc Fabregas zvažuje odchod z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 16.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Cesc Fabregas strávil pondělní utkání proti West Hamu jenom na lavičce, a tak zvažuje odchod z Chelsea – o 29letého Španěla má údajně zájem Real Madrid. (Sport)


Podobné pocity jako Fabregas zažívá Yaya Touré z Manchesteru City, který nehrál první ligové kolo ani si nekopne v kvalifikaci Ligy mistrů. Odchod z Etihad Stadium u něj ale není na pořadu dne. (Daily Mirror)

Tourého možná v Manchesteru drží lukrativní smlouva, protože podle ní si za rok u Citizens vydělá 11 milionů liber. (Daily Express)

33letý brankář Claudio Bravo by měl přestoupit do Manchesteru City, než ho ale Barcelona prodá, chce si za něj najít adekvátní náhradu. (Daily Mail)

Útočník Gabriel Barbosa z brazilského Santosu má údajně nakročeno do Manchesteru United, tým z Old Trafford za 19letého fotbalistu zaplatí 30 milionů liber. (Sun)

Crystal Palace po prodeji Yannicka Bolasieho hledá nové posily, chce ještě jednou zkusit Christiana Bentekeho a zajímá se taky o Moussu Sissoka z Newcastlu. (Daily Telegraph)

West Bromwich Albion nabídnul Sportingu Lisabon 21 milionů liber za alžírského křídelníka Islama Slimaniho. (Daily Mail)

Obránce Skodran Mustafi z Valencie by měl v nejbližších dnech přestoupit do Arsenalu, ačkoliv to vypadá, že celý transfer se podezřele dlouho táhne. (Goal)

Watford brzy posílí 25letý záložník Roberto Pereyra, Hornets za něj do Juventusu pošlou 13 milionů liber. (Sky Sports)

Chelsea si vyhlédla novou posilu na levý kraj obrany, ráda by z německého Kolína přivedla 26letého Jonase Hectora. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér anglické reprezentace Sam Allardyce už ví, kým nahradí v bráně Joea Harta – šanci být jedničkou dostane Fraser Forster ze Southamptonu. (Daily Telegraph)


Leicester chystá další vylepšenou smlouvu pro svého záložníka Dannyho Drinkwatera, ačkoliv ten už dříve lepší podmínky odmítl. (Sun)

… A JEDNA NAKONEC

Sázková kancelář betaway, jeden z hlavních sponzorů West Hamu, si na Twitteru pořádně smlsla na obránci Michailovi Antoniovi. Ten v pondělní dohrávce Chelsea proti kladivářům zavinil první gól soupeře a podle zástupců betaway byl Antonio „časovanou bombou.“ (Twitter.com)


Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard - pondělí 15.8.2016