Footballový boulevard – pondělí 15.8.2016

Manchester United lanaří obránce Josého Fonteho ze Southamptonu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 15.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud Manchester City do konce léta podepíše nového brankáře, dostane Joe Hart povolení k odchodu. O Harta jeví zájem Everton. (Daily Mirror)


Podle některých spekulací už se na přestupu k Citizens domluvil Claudio Bravo, 33letý gólman Barcelony. (Mundo Deportivo)

Útočník Alexandre Lacazette prohlásil, že toto léto dost možná opustí Lyon, čímž nepřímo naznačil Arsenalu, ať se nevzdává. Gunners už letos na francouzského střelce podali nabídku, ale 29 milionů liber vedení Lyonu smetlo ze stolu. (Metro)

Manchester United stále hledá nového stopera a podle některých zdrojů má zálusk na Josého Fonteho ze Southamptonu. (Manchester Evening News)

Crystal Palace v nejbližších dnech prodá svoje opory v podobě útočníka Yannicka Bolasieho a záložníka Mila Jedinaka. Bolasie půjde za 25 milionů liber do Evertonu, u Jedinaka je cílová destinace neznámá. (Daily Mirror, Daily Express)

Za Bolasieho už si Eagles dokonce našli náhradu, vyhlédli si Andyho Carrolla z West Hamu. (Daily Express)

Orli se společně s West Bromwichem Albion zajímají také o Christiana Bentekeho, ale toho Liverpool neprodá za méně než 32,5 milionů liber. (Sky Sports)

Pokud by Christian Eriksen opustil Tottenham, nahradí ho kohouti portugalským záložníkem Adrienem Silvou ze Sportingu Lisabon. (Daily Star)

Sám Eriksen ale odchod z White Hart Lane nepřímo vyloučil, když na svůj Twitter napsal: „Nevěřte všemu, co píšou v novinách.“ (Independent)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Antonio Conte chce útočníka Diego Costu v Chelsea a dokonce po něm žádá, aby zachoval svůj agresivní způsob hry. (Daily Mail)

Obránce Curtis Davies nabádá vedení Hullu, aby konečně jmenovalo nového kouče a ještě do konce léta přivedlo nové posily Daviesovi by ani nevadilo, kdyby se stálým koučem stal dočasný šéf Mike Phelan. (Times)

Podle Alana Shearera by se měl trenér Pep Guardiola zachovat jako chlap, říct Joe Hartovi, že s ním nepočítá, a umožnit anglickému gólmanovi odchod z Manchesteru City. (Sun)

… A JEDNA NAKONEC

Brankář Petr Čech zažil v neděli jeden z nejhorších dní v kariéře. Nejen, že dostal čtyři góly od Liverpoolu, ale při odjezdu ze stadionu navíc naboural své auto. (Daily Telegraph)


Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard - neděle 14.8.2016