Footballový boulevard – neděle 14.8.2016

Chelsea chce do konce léta utratit ještě 140 milionů liber, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 14.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Situace Joea Harta v Manchesteru City je čím dál komplikovanější, anglický reprezentant v sobotním zápase proti Sunderlandu seděl jenom na lavičce a kouč Pep Guardiola prý nemůže slíbit, že už se to nebude opakovat. (Sunday Telegraph)


Kauzu Hart bedlivě sleduje také kouč anglické reprezentace Sam Allardyce, což značí, že pokud by se 29letý brankář měl stát u Citizens trvalou dvojkou, nejspíš přijde o post jedničky i v Anglii. (Star on Sunday)

Guardiola navíc podle spekulací stále hledá nového brankáře, pokud by nevyšel již několikrát skloňovaný Marc-André ter Stegen, vzal by zavděk také Rui Patríciem ze Sportingu Lisabon. (Daily Record)

Trenér Antonio Conte hodlá svou Chelsea výrazně posílit, před uzavřením letního přestupového okna je údajně ochotný investovat ještě 140 milionů liber. (Sunday Express)

Záložník Christian Eriksen z Tottenhamu je spojovaný s možným přesunem do Juventusu nebo Interu Milán, ale podle hráčova agenta je Eriksen v severním Londýně spokojený a zatím to na odchod rozhodně nevypadá. (Evening Standard)

Leicester City v pondělí přijde o Jeffreyho Schluppa, 23letý křídelník za 12 milionů liber přestoupí do West Bromwiche Albion. (Sky Sports)

Crystal Palace nedokázal získat útočníka Christiana Bentekeho z Liverpoolu, a tak svou pozornost opět obrátil na Saida Berahina, střelce West Bromwiche Albion. (Sun on Sunday)

Turecký Galatasaray hledá v Anglii kvalitního štítového záložníka, vyhlédl si Marouaneho Fellainiho z Manchesteru United, Johna Obiho Mikela z Chelsea a Cheicka Tiotého z Newcastlu. (Mynet)

20letý křídelník Kenedy zřejmě v Chelsea letos moc šancí nedostane, takže by měl zamířit na roční hostování do Watfordu. (ESPN)

Na odchodu ze Stamford Bridge je i 21letý obránce Michael Hector, ten zřejmě v rámci ročního hostování posílí německý Eintracht Frankfurt. (Mail on Sunday)

AC Milán a Valencia jeví zájem o Eliaquima Mangalu, 25letého stopera Manchesteru City. (Star on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér José Mourinho nechal v tréninkovém centru Manchesteru United postavit přepážku, která odděluje první tým od ostatních hráčů. Nechce totiž, aby všichni trénovali spolu a viděli na sebe. (Mail on Sunday)

Mourinho tvrdí, že mladí hráči na Old Trafford mají šanci, přesto zatím dělá všechny kroky k tomu, aby to vyvrátil. Vyjma přepážky v tréninkovém centru v posledních dnech prodal obránce Paddyho McNaira a pustil na hostování Adnana Januzaje, dvě velké naděje United z posledních let. (Observer)

Ryan Giggs po odchodu z Manchesteru United čeká na vhodnou trenérskou nabídku a dle vlastních slov na to nijak nespěchá. Zároveň ale ví, že nemůže být příliš vybíravý, protože zatím moc trenérských zkušeností nemá. (Sunday Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC

Hráči Leicesteru během léta vytvořili na WhatsAppu konverzační skupinu, ve které se snažili přemluvit N´Gola Kantého k setrvání v týmu. Viditelně to však nestačilo, protože francouzský reprezentant se přesto upsal Chelsea. (Mail on Sunday)


Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – sobota 13.8.2016