Footballový boulevard – sobota 13.8.2016

Chelsea chce prodat Cesca Fabregase, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 13.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Pep Guardiola opět naznačil, že budoucnost brankáře Joea Harta v Manchesteru City je nejistá, na druhou stranu ale nechce jeho situaci propírat veřejně a všechno si vyřeší za zavřenými dveřmi. (Guardian)


Guardiola dokonce do sobotního zápasu proti Sunderlandu postaví brankáře Willyho Caballera, zatímco neustále jedná s Barcelonou o příchodu Marc-Andrého ter Stegena. (Daily Express)

Chelsea údajně nabídla Juventusu svého záložníka Cesca Fabregase. (Tuttosport)

Záložník Christian Eriksen si v Tottenhamu žádá vyšší plat, rád by dostal smlouvu se mzdou 150 000 liber týdně. Vedení Spurs se to však zdá příliš. (Daily Mirror)

Eriksen tak dost možná z White Hart Lane odejde, protože o hráče jeví velký zájem Juventus a Inter Milán. (Daily Telegraph)

Útočník Yannick Bolasie přestoupí z Crystal Palace do Evertonu až po tomto víkendu, k oznámení by mělo dojít během příštího týdne. (Daily Express)

Tottenham chystá nabídku ve výši 13 milionů liber na záložníka Adriena Silvu ze Sportingu Lisabon, o portugalského reprezentanta se však uchází i Everton. (L´Equipe)

Manchester United se zřejmě zbaví tří svých mladíků, kouč José Mourinho do budoucna nepočítá s Tylerem Blackettem, Jamesem Wilsonem a Willem Keanem. (Daily Mail)

Opustit Old Trafford by mohl i 20letý záložník Andreas Pereira, o kterého jeví zájem Middlesbrough. (Daily Mail)

Zúžit svůj kádr chce do konce léta také Chelsea – záložník Kenedy možná odejde hostovat do Watfordu, obránce Matt Miazga má několik nabídek z Premier League a o útočníka Patricka Bamforda se zajímá Aston Villa. (Goal)

27letý tuniský obránce Aymen Abdennour z Valencie je blízko přestupu do Evertonu. (HITC)

OSTATNÍ FÁMY


Útočník Harry Kane stále nepřišel na to, proč měl na letním EURU tak špatnou formu, ale před ligovou sezónou se prý cítí stejně dobře jako kdykoliv dříve. (Sun)

Kouč Arséne Wenger potvrdil, že Arsenal se nedomluvil s Alexisem Sánchezem a Mesutem Özilem na prodloužení smluv, ale podle něj to v žádném případě neznačí jejích odchod z klubu. (Evening Standard)

Francouzský trenér se dále vyjádřil k situaci na přestupovém trhu a uvedl, že nebude trvat dlouho, než některý klub za jediného hráče zaplatí i 200 milionů liber. Sám se ale do takových akcí pouštět nehodlá a věří, že Arsenal může bojovat s nejlepšími i bez podobných obřích investic. (Daily Mail)

... A JEDNA NAKONEC

Fanoušek Leicesteru, který vloni vsadil 4 libry na to, že lišky vyhrají Premier League, si odvážně vsadil i letos. Tentokrát tipl, že Leicester vyhraje ligu, Ligu mistrů i FA Cup. Celkový kurz má stejný jako vloni – 5 000:1. (Leicester Mercury)


Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 12.8.2016