Footballový boulevard – pátek 12.8.2016

Manchester City stále jeví zájem o Marc-Andrého ter Stegena, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 12.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Německý obránce Shkodran Mustafi z Valencie se domluvil na přestupu do Arsenalu, Gunners se však se španělským celkem stále musí shodnout na přestupové částce. Ta by měla přesahovat 25 milionů liber. (Guardian)


Záložníku Juanu Matovi zřejmě v Manchesteru United pšenka nepokvete, čehož se snaží využít Everton a uzmout španělského štírka do svých řad. (Times)

Odchod Maty je pravděpodobný i proto, že kouč José Mourinho chce do Manchesteru United koupit ještě jednoho stopera – a aby ho dostal, musí si na něj prodejem hráčů vydělat. (ESPN)

Chelsea nabídla 39 milionů liber za 23letého záložníka Joaa Maria ze Sportingu Lisabon. (Daily Express)

Trenér Pep Guardiola stále není spokojený s brankářským postem a chce do Manchesteru City přivést Marc-Andrého ter Stegena z Barcelony. (Daily Mirror)

West Bromwich jeví zájem o útočníka Christiana Bentekeho z Liverpoolu, aby ho však mohl získat, bude muset sáhnout hodně hluboko do kapsy. (Guardian)

Nového útočníka chce i Everton, údajně však nemá zájem o Wilfrieda Bonyho z Manchesteru City. Naopak chce ještě pustit Oumara Niasseho. (Liverpool Echo)

A Toffees navíc přijdou o Romela Lukakua, protože kouč Ronald Koeman přiznal, že není v jeho moci belgického hráče na Goodison Parku udržet. (Evening Standard)

OSTATNÍ FÁMY

André Ayew se prý pro přestup do West Hamu rozhodl proto, že ho pojí velmi silný přátelský vztah s Dimitrim Payetem. (Sky Sports)

… A JEDNA NAKONEC


Německý záložník Leroy Sané nedávno přestoupil z Schalke do Manchesteru City – a prsty v tomto transferu měl i záložník Mesut Özil z Arsenalu. Řekl totiž Sanému, že přesun do Anglie je tím správným krokem. (Manchester Evening News)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard - čtvrtek 11.8.2016