Footballový boulevard – čtvrtek 11.8.2016

Záložník Mesut Özil přemýšlí o odchodu z Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 11.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Křídelník Riyad Mahrez už se smířil s myšlenkou, že letos v létě nikam nepřestoupí a zůstane v Leicesteru. (Guardian)


Arsenal nemá před začátkem sezóny jediného zdravého stopera, kouč Arséne Wenger přesto tvrdí, že to zvládne a nikoho kupovat nebude. (Talksport)

Gunners zvažují jedině posilu do útoku a muselo by jít o opravdu velké jméno – např. Robert Lewandowski z Bayernu nebo Antoine Griezmann z Atlétika. (Sun)

Naopak Alexandra Lacazetteho severolondýnský celek nejspíš nezíská, protože Lyon za něj požaduje astronomických 60 milionů liber. (Daily Telegraph)

Záložník Mesut Özil údajně prohlásil, že by se vůbec nebránil odchodu z Arsenalu a návratu do Realu Madrid. (Bild)

Everton v nejbližších 24 hodinách koupí útočníka Yannicka Bolasieho z Crystalu Palace, Eagles za hráče vyinkasují asi 25 milionů liber. (Daily Mirror)

Manchester United pustí záložníka Adnana Januzaje na hostování do Sunderlandu, ale o trvalém prodeji zatím slyšet nechce. (Goal)

Sám Januzaj se ale cítí, že ho kouč José Mourinho „ponížil“, a rád by odešel někam do zahraničí. (Daily Telegraph)

Z plánovaného přestupu Georges-Kevina Nkoudoua do Tottenhamu nakonec možná sejde, protože londýnský klub se s Marseille nemůže domluvit na přesných podmínkách transakce. (Guardian)

Trenér Jürgen Klopp z Liverpoolu zatrhnul námluvy Lucase Leivy s Galatasarayem, protože má strach, že by v případě Brazilcova odchodu neměl dostatek záložníků. (Daily Mirror)

Obránce James Chester z West Bromwiche se stal středem zájmu Middlesbrough a Aston Villy. (Daily Express, Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Assem a Ehab Allam, majitelé Hullu City, možná našli pro svůj klub kupce. Tím by měla být jistá investiční skupina z Číny a Kong Kongu. (Hull Daily Mail)


Záložník Jack Wilshere prohlásil, že angličtí fotbalisté by měli být v úvodních zápasech letošní sezóny Premier League vypískaní, protože si za to své výkony na letním EURU zaslouží. (Daily Express)

… A JEDNA NAKONEC

Trenér Antonio Conte zavedl v Chelsea přísný nutriční režim – hráči mají zakázanou pizzu, perlivé nápoje, kečup i ochucené omáčky. (Times)


Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard - středa 10.8.2016