Footballový boulevard – středa 10.8.2016

Arsenal chce koupit Wilfrieda Bonyho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 10.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Leicester nabízí 23 milionů liber za 19letého útočníka Gabriela Barbosu, který kope za Santos a je známý pod přezdívkou Gabigol. (Daily Mail)


Arsenal připravuje nabídku ve výši 30 milionů liber na Wilfrieda Bonyho, 27letého útočníka Manchesteru City. (Daily Star)

Své ofenzivní řady hodlá posílit také Everton, který je připravený zaplatit 25 milionů liber za Yannicka Bolasieho z Crystal Palace. Opačným směrem by v rámci hostování putoval Oumar Niasse. (Daily Mail)

Eagles už možná s odchodem Bolasieho počítají, protože zahájili jednání s Liverpoolem o možném příchodu Christiana Bentekeho. Ten by se mohl stát historicky nejdražší posilou klubu. (Guardian)

Crystal Palace za Bentekeho klidně zaplatí až 32 milionů liber, mimoto se ale zajímají také o Hala Robsona-Kanua. Ten je k mání zadarmo. (Mirror)

Alžírský křídelník Rachid Ghezzal uvízl v hledáčku West Hamu, 24letý fotbalista je však předmětem zájmu více klubů – např. i Evertonu. (Daily Mail)

Vedení Manchesteru United skálopevně věří tomu, že během léta najde zájemce o Bastiana Schweinsteigera a podaří se mu na hostování upíchnout i Adnana Januzaje. (Manchester Evening News)

Chelsea jeví zájem o obránce Lamineho Koného ze Sunderlandu, alternativou je švédský bek Victor Lindelof z Benfiky. (Daily Mail)

Jakoby černé kočky s odchodem svého stopera počítaly, už se s Manchesterem United domluvily na příchodech Paddyho McNaira a Donalda Lova. (SkySports)

David Moyes chce ale svůj Sunderland posílit také v útoku, vybral si k tomu skotského střelce Stevena Naismitha z Norwiche. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Claudio Ranieri podepsal novou smlouvu s Leicesterem, která tu původní prodlužuje o další 4 roky. (Times)


Italský kouč si díky smlouvě platově polepšil, nově bude vydělávat 3 miliony liber ročně, čili dvojnásobek původního platu. (Mirror)

Arsenal se v létě pokoušel prodloužit smlouvy s Alexisem Sánchezem a Mesutem Özilem, ale ani v jednom případě neuspěl. (Times)

… A JEDNA NAKONEC


Paul Pogba se v úterý stal nejdražším a jedním z nejlépe placených hráčů planety, ale příliš velkolepě to neoslavil – objednal si jídlo v čínské restauraci Wings. Přesto ale byla tato akce výjimečná, protože jídlo mu na hotel dovezl sám majitel, pan Wing. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard - úterý 9.8.2016