Footballový boulevard – úterý 9.8.2016

O Samira Nasriho je zájem v Itálii, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 9.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

AC Milán, Inter Milán a AS Řím jeví zájem o záložníka Samira Nasriho z Manchesteru City, anglický celek je připravený vyslechnout kteroukoliv nabídku. (Sky Sports)


Jedinou podmínkou Citizens je, aby zájemce za Nasriho zaplatil alespoň 18 milionů liber. (Daily Star)

Pep Guardiola stále touží posílit svoje City o obránce Johna Stonese z Evertonu a je připravený zvednout původní nabídku 50 milionů liber, kterou Toffees dříve odmítli. (Times)

Everton už možná s odchodem Stonese počítá, protože chystá nabídku 18 milionů liber na obránce Laminu Koného ze Sunderlandu. (Daily Mail)

Arsenal nemá před začátkem nové sezóny jediného zdravého stopera, v jeho hledáčku proto uvízli Shkodran Mustafi z Valencie a Jonny Evans z West Bromwiche. (Daily Mirror)

Gunners chtějí posílit také útok, za Maura Icardiho z Interu Milán jsou ochotni zaplatit Olivierem Giroudem a 30 miliony liber k tomu. (Gazzetta)

O Icardiho ale nově jeví zájem také Chelsea, která upustila od původního záměru koupit z Evertonu útočníka Romela Lukakua. (Daily Star)

Podle jiného zdroje ale Chelsea o Lukakua stále zájem má a dokonce je ochotná za hráče nabídnout 65 milionů liber. (Daily Express)

Everton nadále usiluje o obránce Ashleyho Williamse, ačkoliv Swansea jeho první nabídku ve výši 10 milionů liber odmítla. (Daily Mirror)

Manchester United se do konce léta hodlá zbavit Juana Maty, Marcose Roja, Daleyho Blinda a Bastiana Schweinsteigera. (Daily Telegraph)

Zbavovat hráčů se chce i Manchester City, na odstřel byli vybraní Wilfried Bony, Samir Nasri, Jesus Navas a Eliaquim Mangala. (Daily Mail)

Everton nabídl Crystalu Palace 18 milionů liber za Yannicka Bolasieho, ale Eagles doufají, že by za hráče mohli dostat až 30 milionů. (Guardian)

Leicester je blízko příchodu útočníka Lucase Péreze z Deportiva La Coruňa. (Leicester Mercury)

OSTATNÍ FÁMY


Útočník Gabriel Agbonlahor prý dostal najevo, že už v Aston Ville nemá budoucnost a zřejmě si za birminghamský celek nikdy více nezahraje. (Birmingham Mail)

Trenér Roy Hodgson dostal nabídku trénovat v Číně, zájem o něj měl i jeden klub z Premier League. Bývalý šéf Anglie ale obě nabídky odmítl a zvažuje odchod do důchodu. (Bleacher Report)

Na důchod pomalu myslí také Arséne Wenger, který neví, co bude po skončení kariéry dělat. Doslova se prý této myšlenky děsí. (Daily Telegraph)

… A JEDNA NAKONEC

Trenér anglické reprezentace Sam Allardyce se objevil v Boltonu – aby se najedl v místním McDonaldu. (ESPN)


Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard - pondělí 8.8.2016