Footballový boulevard – pondělí 8.8.2016

Obránce Mangala a útočník Bony opustí Manchester City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 8.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Christian Benteke chce během léta opustit Liverpool, problém ale je, že na něj zatím žádný klub nepodal nabídku. (Guardian)


To se ale brzy může změnit, o Bentekeho totiž jeví zájem turecký Besiktas. Ten je připravený hráče za 21 milionů liber koupit anebo ho přivést alespoň na roční hostování. (Daily Express)

Vedení Evertonu se vůbec nelíbí, jak Chelsea před začátkem sezóny znervózňuje jeho útočníka Romela Lukakua. Blues jsou s belgickým hromotlukem neustále spojováni, ale zatím na něj nepodali žádnou nabídku. (Liverpool Echo)

Podle trenéra Josého Mourinha se záložník Paul Pogba v Manchesteru United stane nejlepším hráčem světa. (Daily Star)

West Ham posílil svůj kádr o obránce Arthura Masuaka z Olympiakosu a je blízko příchodu útočníka Andrého Ayewa ze Swansea. (Talksport)

Swansea už si za Ayewa našla náhradu, na Liberty Stadium by měl dorazit útočník Borja Bastón z Atlétika Madrid. (South Wales Evening Post)

Tottenham tento týden dokončí příchod Kevina N´Koudoua z Marseille, opačným směrem pak zamíří Clinton N´Jie. (La Provence)

Obránce Eliaquim Mangala a útočník Wilfried Bony nefigurovali v nominaci pro poslední přátelský zápas Manchesteru City, což značí, že jsou na odchodu. (Manchester Evening News)

OSTATNÍ FÁMY

Obránce Gabriel Paulista se v posledním přípravném zápase Arsenalu zranil, což znamená, že kouč Arséne Wenger před startem nové sezóny nemá k dispozici jediného zdravého stopera. (Daily Mail)


Podle francouzského trenéra se ale nic nemění a před začátkem nového ročníku nehodlá žádné stopery kupovat. (Metro)

Trenér Slaven Bilić je názoru, že jeho svěřenec z West Hamu, útočník Andy Carroll, by měl dostat pozvánku do anglické reprezentace. (Daily Express)

... A JEDNA NAKONEC


Záložník Paul Pogba by měl v nejbližších hodinách podstoupit zdravotní prohlídku v Manchesteru United, ale sám se k přestupu na Old Trafford moc vyjadřovat nechce. „Když mluví moc lidí naráz, nikdo pak ničemu nerozumí,“ napsal na svůj Twitter. (twitter.com)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – neděle 7.8.2016