Footballový boulevard – sobota 6.8.2016

V Premier League může hrát syn Zinedina Zidana, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 6.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea zatím neučinila Evertonu konkrétní nabídku na útočníka Romelua Lukakua, který podle Toffees ani není na prodej. (Daily Mail)

Záložník Julian Draxler si u vedení Wolfsburgu vynucuje přestup do Anglie, za což mu klub dokonce udělil pokutu. (Bild)

Nejmenovaný klub z Anglie nabízí Realu Madrid 72 milionů liber za záložníka Jamese Rodrigueze. (Marca)

Trenér José Mourinho tvrdí, že kdyby se do Manchesteru United dostal dřív, získá pro klub záložníka Renata Sanchese, který zamířil v létě do Bayernu Mnichov. (Daily Star)

Trenér Jürgen Klopp varoval ostatní kluby, že útočníka Christiana Bentekeho určitě neprodá levně. (Evening Standard)

Leicester City možná nabídne Santosu 25 milionů liber za brazilského útočníka Gabriela Barbosu, o nějž usilují i Juventus Turín a Inter Milán. (HITC Sport)

Middlesbrough vzrostla šance na příchod záložníka Enza Zidana z Realu Madrid na roční hostování. (Daily Mail)

Záložník Moussa Sissoko může odejít z Newcastlu do Paris Saint-Germain, klub za něj ale požaduje 35 milionů liber. (Daily Mirror)

Liverpool musí poslat devatenáctiletého záložníka Allana Rodriguese de Souzu na hostování, protože pro Brazilce nesehnal pracovní povolení. (Sun)

Přestup obránce Davideho Santona z Interu Milán do West Hamu se neuskuteční. (whufc.com)

Everton chce za patnáct milionů liber přivést útočníka Wilfrieda Bonyho z Manchesteru City, opačným směrem pak může odejít zadák John Stones. (Sun)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Obránce Tony Hibbert, kterého Everton po 25 letech věrných služeb propustil, tvrdí, že Toffees už nejsou „klub fanoušků“, ale obyčejný byznys. (Daily Mail)

Záložník Alex Pritchard po přestupu do Norwiche prohlásil, že se nemohl dočkat, až odejde z Tottenhamu. (Daily Mirror)

Obránce Dani Ayala brzy podepíše novou smlouvu s Middlesbrough. (Teesside Gazette)

Trenér Burnley Sean Dyche uvedl, že největší problém při získání nových posil jsou pro něj nyní platové požadavky hráčů. (Lancashire Telegraph)

Hull City je ochoten zaplatit trenérovi Chrisi Colemanovi až čtyřnásobek platu, který pobírá u velšské reprezentace. Klub nadále jedná také s Gianfrancem Zolou. (Daily Telegraph)

[break]
… A PÁR NAKONEC

Trenér Arsenalu Arsene Wenger dostal před přátelským zápasem s Vikingem Stavanger od domácího klubu nezvyklý dárek – meč. (Daily Mirror)

Majitel Leicesteru City Vichai Srivaddhanaprabha utratil přibližně dva miliony liber za devatenáct sportovních aut, kterými obdaroval členy vítězného týmu Premier League. (Leicester Mercury)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 5.8.2016