Footballový boulevard – pondělí 1.8.2016

Chelsea se možná zbaví záložníka Oscara, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 1.8.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea plánuje útočníka Romelua Lukakua z Evertonu odkoupit zpět za 68 milionů liber. (Daily Mirror)

Chelsea navýšila svoji snahu o Lukakův návrat zejména poté, co Real Madrid zamítl prodej útočníka Alvara Moraty. (Times)

Trenér Chelsea Antonio Conte možná prodá brazilského záložníka Oscara do Interu Milán za 30 milionů liber. (Sun)

Manchester United už je velmi blízko k uzavření přestupu záložníka Paula Pogby z Juventusu Turín za 100 milionů liber. (Sky Sports)

Burnley a Celtic Glasgow usilují o obránce Paddyho McNaira z Manchesteru United. (Daily Record)

West Bromwich Albion je připraven prodat útočníka Saida Berahina, protože za 15 milionů liber by měl Baggies posílit Diafra Sakho z West Hamu. (Daily Telegraph)

Everton nabídl Southamptonu devět milionů liber za obránce Jose Fonteho. (Daily Record)

Nový trenér Sunderlandu David Moyes chce z Manchesteru United přivést záložníka Adnana Januzaje a útočníka Willa Keana. (Daily Express)

José Mourinho z Manchesteru United měl prý eminentní zájem o útočníka Breece Embola z Basileje, kterého nakonec získalo Schalke. (Manchester Evening News)

Chelsea se dohodla na příchodu šestnáctiletého brankáře Marcina Bulky z akademie Barcelony v Polsku. (Metro)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Obránce Bournemouthu Brad Smith se domnívá, že jeho spoluhráč Jordon Ibe bude v budoucnu lepší než Raheem Sterling. (Daily Star)

Bývalý útočník Hernan Crespo se domnívá, že Mourinho a Zlatan Ibrahimovič vrátí Manchester United k úspěchům. (Guardian)

Nový kouč Chelsea Antonio Conte prý křičí na hráče tak moc, až přichází o hlas. (Times)

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney chce pokračovat v anglické reprezentaci, i kdyby mu kouč Sam Allardyce sebral kapitánskou pásku. (Daily Mail)

Útočník Leicesteru City Jamie Vardy sdělil, že jeho život připomíná „masakr“ a kvůli pozornosti, které se mu dostává, raději příliš nevychází z domu. (Daily Telegraph)

Hull City chce během 24 hodin jmenovat nového trenéra, největším favoritem je Chris Coleman. (Daily Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Útočník Zlatan Ibrahimovič se odhlásil ze svého hotelu v Manchesteru jen pár hodin po příjezdu, když zjistil, že nemá bazén. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – neděle 31.7.2016