Footballový boulevard – sobota 23.7.2016

Chelsea chce v létě přivést ještě 5 nových fotbalistů, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 23.7.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Antonio Conte chce ještě letos v létě do Chelsea přivést pět nových fotbalistů, tento svůj požadavek sdělil také majiteli klubu Romanu Abramovičovi. (Daily Mirror)


Manchester United chystá nabídnout Realu Madrid 54 milionů liber za kolumbijského záložníka Jamese Rodrígueze. (El Confidencial)

Manchester City se nevzdává naděje na zisk obránce Johna Stonese a hodlá Evertonu nabídnout přes 50 milionů liber. (Daily Mirror)

Čtveřice fotbalistů z A-týmu Tottenhamu neabsolvuje předsezónní turné v Austrálii a zřejmě ji tak čeká odchod. Jmenovitě jde o Nabila Bentaleba, Clintona N´Jieho, Federica Fazia a Alexe Pritcharda. (Sun)

Turecký Galatasaray Istanbul jeví zájem o záložníka Lucase Leivu z Liverpoolu. (Daily Mail)

Everton stále hledá brankáře, ale už se nebude ucházet o Kaspera Schmeichela z Leicesteru. Může za to příchod technického ředitele Steva Walshe, který přišel právě z týmu lišek a zavázal se, že Toffees po určitou dobu nebudou z Leicesteru kupovat žádné hráče. (Guardian)

Ze svých cílů musí slevovat i Manchester City, záložník Toni Kroos má totiž takové platové požadavky, že si jej Citizens nemohou dovolit. (Sun)

Everton chystá nabídku ve výši 25 milionů liber na záložníka Gylfiho Sigurdssona ze Swansea. (Daily Express)

Útočník Alexis Sánchez apeluje na svého kouče Arséna Wengera, aby do Arsenalu přivedl Ardu Turana z Barcelony. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY


Kouč Eddie Howe prohlásil, že prý neměl zájem o lavičku Anglie a ani se o tento post vůbec neucházel. Anglická FA v pátek jmenovala trenérem reprezentace Sama Allardyce. (Bournemouth Daily Echo)

Novým koučem Hullu City by se mohl stát Roy Keane nebo Ryan Giggs. (Daily Express)

... A JEDNA NAKONEC


Obránce Aaron Cresswell z West Hamu má na fotbalistu netradiční hobby, začal totiž rybařit. Na svém Twitteru se dokonce pochlubil svým prvním velkým úlovkem – a rozhodně se nemá za co stydět. (Twitter.com)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 22.7.2016