Footballový boulevard – úterý 19.7.2016

Chelsea nadále lanaří útočníka Alvara Moratu z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 19.7.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Leicester požaduje od případných zájemců za křídelníka Riyada Mahreze 45 milionů liber, ale vedení klubu doufá, že hráč zůstane. (Daily Telegraph)

Manchester United čeká s oznámením čísel dresů na novou sezonu až na příchod záložníka Paula Pogby z Juventusu Turín. (Sun)

Spolumajitel West Hamu David Gold prý neprodá útočníka Diafra Sakha, dokud za něj nenajde adekvátní náhradu. (Daily Mirror)

Arsenal hledá dvě posily do obrany, přijít může Jason Denayer z Manchesteru City a Matthias Ginter z Dortmundu. (Sun)

O křídelníka Leroye Saneho ze Schalke nadále usilují Manchester City, Bayern Mnichov a Real Madrid. (Manchester Evening News)

Bolton přijal nabídku Arsenalu na dvacetiletého zadáka Roba Holdinga. (Daily Mail)

[break]
Watford lanaří obránce Brice Dja Djedjeho z Marseille za 3,5 milionu liber. (Watford Observer)

Diego Costa zatím nepožádal Chelsea o uvolnění a v klubu by měl setrvat. (London Evening Standard)

Nový kouč Chelsea Antonio Conte je ovšem v každodenním kontaktu s útočníkem Alvarem Moratou, kterého chce z Realu Madrid přivést. (Marca)

Trenér Evertonu Ronald Koeman chce za 30 milionů liber koupit záložníka Wiliama Carvalha ze Sportingu Lisabon. (Daily Mirror)

Útočník Alvaro Negredo odletí do Anglie, kde podstoupí lékařskou prohlídku před odchodem do Middlesbrough. (Gazzette Live)

Marseille chce na hostování získat útočníka Clintona N´Jieho, pokud opačným směrem zamíří křídelník Georges-Kevin N´Koudou. (Daily Telegraph)

Křídelník Nathan Dyer loni vyhrál Premier League v Leicesteru, ale chce zůstat kmenovým hráčem Swansea. (South Wales Evening Post)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Obránce West Hamu Aaron Creswell podpořil Sama Allardyce jako nového kouče anglické reprezentace. (Guardian)

Pokud se Sam Allardyce nedohodne na podmínkách smlouvy s Fotbalovou asociací, dostane nabídku vést národní tým Anglie Steve Bruce z Hullu. (Daily Mail)

Everton touží nadále učinit ze Steva Walshe z Leicesteru City svého sportovního ředitele. (Liverpool Echo)

…A JEDNA NAKONEC

Skupina fanoušků Sunderlandu oslovila jednoho ze soutěžících v pěvecké show X-Factor, aby nazpíval píseň „Please don´t go“ pro kouče Sama Allardyce, jenž má nakročeno k národnímu týmu Anglie. (Newcastle Chronicle)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pondělí 18.7.2016