Footballový boulevard – neděle 3.7.2016

Manchester City chce Luise Suáreze a Toniho Kroose, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 3.7.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United je připravený za záložníka Paula Pogbu zaplatit Juventusu až 100 milionů liber, samotnému hráči pak nabízí plat 250 000 liber týdně. (Mail on Sunday)


Trenér Pep Guardiola hodlá do Manchesteru City přivést velké a drahé hráče, údajně má zájem o Luise Suáreze z Barcelony a Toniho Kroose z Realu Madrid. Uruguayský útočník má však cenu asi 85 milionů liber, německý záložník pak 63 milionů. (Sunday Mirror)

Liverpool se pouští do boje s městským rivalem Evertonem o podpis belgického záložníka Axela Witsela ze Zenitu Petrohrad. (Sunday Mirror)

Útočník Robin van Persie se možná vrátí na britské ostrovy, Fenerbahce jeho služby nabízí West Hamu a Crystalu Palace. (Sun on Sunday)

Senegalský obránce Kalidou Koulibaly je na cestě do Chelsea, londýnský celek za 25letého fotbalistu pošle do Neapole asi 30 milionů liber. (Sunday Mirror)

Až 38 milionů liber je ochotný Tottenham zaplatit za útočníka Maura Icardiho z Interu Milán, zástupci kohoutů už dokonce o přestupu oficiálně jednají. (GianlucaDiMarzio)

Spurs si ale musí hlídat také vlastní kádr, protože o jejich brankáře Huga Llorise prý jeví zájem španělský Real Madrid. (Sunday Mirror)

Naopak s odchodem Ryana Masona se v Tottenhamu tak nějak počítá, hráč má svolení k odchodu do Hullu, který za něj nabízí 10 milionů liber. (Sun on Sunday)

Velšský útočník Hal Robson-Kanu si skvělými výkony na evropském šampionátu zřejmě řekl o angažmá, hráče, kterému v létě vypršela smlouva s Readingem, nahánějí hned čtyři kluby Premier League + skotský Celtik. (Sky Sports)

OSTATNÍ FÁMY


Krach anglické reprezentace na Euru údajně zapříčinily neshody mezi koučem Royem Hodgsonem a asistentem Garym Nevillem. (Observer)

Novým trenérem Anglie by se mohl nečekaně stát Steven Gerrard, který ještě aktivně hraje za americké LA Galaxy. (Sun on Sunday)

Další alternativou Anglické fotbalové asociace je Arséne Wenger z Arsenalu, vedení Gunners už tak pro francouzského kouče chystá novou smlouvu, protože ho chce na Emirates udržet. (Sunday Express)

Fotbalová asociace navíc chystá na plný úvazek přijmout psychologa, aby se hráči na velkých turnajích cítili lépe. Doposud funkci psychologa vykonávali jen řadoví doktoři jako doplněk své práce. (Independent on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC


Borussia Dortmund, která příští rok bude hrát Ligu mistrů, popřála odcházejícímu záložníkovi Henrikhu Mkhitaryanovi hodně štěstí v Manchesteru United – a taky hodně zdaru v Evropské lize. (bvb.de)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 2.7.2016