Footballový boulevard – pátek 1.7.2016

Útočník Diego Costa už nechce hrát za Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 1.7.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United se blíží k dohodě o příchodu záložníka Paula Pogby z Juventusu Turín za 80 milionů liber. (Daily Star)

Arsenal odmítl nabídku Juventusu Turín na útočníka Alexise Sáncheze. (Daily Mail)

Útočník Liverpoolu Christian Benteke je otevřený přestupu do Crystal Palace, protože cítí na Anfieldu velkou konkurenci. (Daily Mirror)

Útočník Diego Costa oznámil vedení Chelsea, že chce odejít. Atlétiko Madrid jej může odkoupit zpět za čtyřicet milionů liber. (Daily Star)

O záložníka West Hamu Dimitriho Payeta stojí Inter Milán i Real Madrid, hráčův agent ale žádný přestup nepředpokládá. (Guardian)

Leicester City zvýší svoji nabídku na obránce Michaela Keana z Burnley na konečných patnáct milionů liber. (Daily Mirror)

Útočník Vincent Janssen je prý zklamaný z toho, že jeho Alkmaar odmítl nabídku ve výši 16,5 milionu liber z Tottenhamu. (Guardian)

Crystal Palace porazil v boji o křídelníka Androse Townsenda i Southampton, Watford a West Ham, zaplatí třináct milionů liber. (Daily Telegraph)

West Ham umožní za tři miliony liber odejít brankáři Darrenu Randolphovi, který chce víc prostoru na hřišti. (Sun)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Arsenalu Arsene Wenger oznámí, že nemá zájem o práci u anglické reprezentace, ale německý kouč Jürgen Klinsmann by se jí nebránil. (Sun)

V trenérovi Alanu Pardewovi prý vře krev, když slyší, že by anglickou reprezentaci mohl vést Alan Shearer, ale sám zatím o místo zájem nemá. (Daily Mail)

Útočník Steven Fletcher by se po odchodu ze Sunderlandu mohl upsat Sheffieldu Wednesday nebo Norwichi. (Sunderland Echo)

Bývalý trenér Chelsea Carlo Ancelotti vidí i přes předčasný konec na Euru 2016 v Anglii velký potenciál. (Daily Telegraph)

Trenér Roy Hodgson po konci u anglické reprezentace ještě neplánuje odejít do důchodu. (Times)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Manchester United ještě nedotáhl do konce příchod záložníka Henricha Mchitarjana z Dortmundu, ale v internetovém obchodě už nabízí jeho dres. (Sky Sports)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 30.6.2016