Footballový boulevard – neděle 26.6.2016

Manchester United udělá z Paula Pogby nejdražšího hráče světa, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 26.6.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Pep Guardiola nepochybuje o tom, že do svého Manchesteru City získá obránce Johna Stonese, ačkoliv o stopera Evertonu usilují také Chelsea a Manchester United. (Sun)


Zástupci Arsenalu by se v nejbližších dnech měli sejít se zástupci Lyonu a jednat o možném přestupu Alexandra Lacazetteho. 25letý fotbalista se však těší zájmu více klubů – vedle Arsenalu kolem něho krouží také West Ham nebo Atlétiko Madrid. (Sunday Mirror)

Leicester City vyhradil ze svého rozpočtu 50 milionů liber na zvýšení mezd těm hráčům, kteří by měli v úmyslu odejít za lepším. (Star on Sunday)

Kouč José Mourinho je prý frustrovaný malou aktivitou Manchesteru United na přestupovém trhu, ďáblové zatím získali jen mladého beka Erica Baillyho z Villarrealu. (Manchester Evening News)

United ale mají další přestupy rozjednané – a jeden z nich je opravu velký. Na Old Trafford by totiž měl dorazit záložník Paul Pogba z Juventusu. A to za 85,3 milionů liber, čímž by se stal nejdražším hráčem světa. (Sunday Telegraph)

Dalších 30 milionů liber rudí ďáblové nabízejí za Juliana Draxlera, 22letého záložníka Wolfsburgu. (Star on Sunday)

A na cestě na Old Trafford jsou i další jména – United by měli v nejbližších dnech dotáhnout příchody Henrikha Mkhitaryana a Zlatana Ibrahimoviće. (Observer)

Naopak Bastian Schweinsteiger zřejmě Red Devils opustí, kouč Mourinho se zkušeným Němcem údajně nepočítá. (Manchester Evening News)

Útočník Vincent Janssen z AZ Alkmaar se možná stane novou posilou Tottenhamu, o 22letého fotbalistu ale jeví zájem také francouzské PSG. (L´Equipe)

Výkony záložníka Erica Diera na evropském šampionátu zaujaly pozornost bavorského giganta Bayernu Mnichov, takže hrozí, že Tottenham o svůj 22letý klenot během léta přijde. (Sunday People)

Nový kouč Evertonu Ronald Koeman už si vyhlíží posily, z Manchesteru United by rád přivedl francouzského záložníka Morgana Schneiderlina. (Sunday Mirror)

Stoke by měl v nejbližších dnech dokončit příchod Saida Berahina, za útočníka West Bromwiche zaplatí asi 16 milionů liber. (Sunday People)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Adam Lallana si v anglickém kempu na mistrovství Evropy přivodil drobné zranění kotníku, ale na pondělní osmifinále proti Islandu by prý měl být fit. (Sunday Times)


Podle záložníka Cesca Fabregase bude mít vystoupení Velké Británie z Evropské Unie negativní dopad na anglický fotbal. (Sunday Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – sobota 25.6.2016