Footballový boulevard – neděle 19.6.2016

Manchester City chce koupit Toniho Kroose z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 19.6.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér José Mourinho chce posílit obranu svého Manchesteru United o Leonarda Bonucciho, 29letého stopera Juventusu. (Daily Star Sunday)


Další vysněnou posilou portugalského kouče je záložník Nemanja Matić z Chelsea, kterého by rád vyměnil za italského beka Mattea Darmiana. (Sunday People)

Útočník Wayne Rooney je připravený podepsat s Manchesterem United novou smlouvu, která by jej na Old Trafford udržela až do konce kariéry. (Sun on Sunday)


Leicester nabídl 25 milionů liber za útočníka Troy Deeneyho, ale Watford tuto nabídku smetl ze stolu. (Watford Observer)

Manchester City má zájem o útočníka Pierre-Emericka Aubameyanga, ale odmítá Borussii zaplatit požadovaných 65 milionů liber – to se zástupcům klubu zdá už příliš. (Manchester Evening News)

Citizens tak možná sáhnou po levnější variantě z Celty Vigo – na Etihad Stadium by za 14 milionů liber mohl zamířit španělský útočník Nolito. (Mail on Sunday)

Kouč Pep Guardiola ale hodlá posílit i střed zálohy, proto další nabídka ve výši 37 milionů liber poletí do Realu Madrid – na 26letého Toniho Kroose. (Sunday Express)

Southampton svého útočníka Sadia Maného rozhodně nepustí zadarmo, údajně za jeho služby požaduje 40 milionů liber. O hráče má zájem Liverpool. (Sun on Sunday)

Sunderland plánuje koupi bosenského útočníka Edina Džeka z AS Řím, za bývalého střelce Manchesteru City je ochoten zaplatit 11 milionů liber. (Mail on Sunday)

Slovenský obránce Martin Škrtel z Liverpoolu se prý domluvil na tříleté smlouvě s AS Řím. (Sunday Express)

OSTATNÍ FÁMY

Vedení Arsenalu chystá pro svého kouče Arséna Wengera nový kontrakt, který by ho měl na Emirates udržet až do léta roku 2019. Současná smlouva Wengerovi vyprší už příští léto. (Sunday Mirror)


Manchester United si je dobře vědomý velké fyzické i psychické zátěže, která je teď vyvíjená na mladého Marcuse Rashforda, a proto mu nejspíš během léta povolí delší dovolenou než ostatním hráčům. (Sun on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC

Fanoušek Leicesteru John Guest před několika měsíci slíbil, že pokud jeho miláčci vyhrají titul, půjde na golfové hřiště a bude hrát golf jen ve svých trenýrkách. Svůj slib dodržel – a na dálku tak vyzval Garyho Linekera, aby i on splnil slib a v příští sezóně moderoval fotbalové studio „Match of the Day“ jen ve spodním prádle. (Leicester Mercury)


Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – sobota 18.6.2016