Footballový boulevard – sobota 18.6.2016

Záložník Victor Wanyama je na cestě do Tottenhamu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 18.6.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United, PSG a Real Madrid jeví zájem o brazilského útočníka Neymara z Barcelony. Ten však má od vedení klubu povoleno jednat jenom s těmi týmy, které budou ochotné za hráče zaplatit 157 milionů liber. (Manchester Evening News)


Záložník Victor Wanyama ze Southamptonu by měl v nejbližších 48 hodinách přestoupit do Tottenhamu, alespoň to tvrdí zprávy v jeho rodné zemi Keni. (Soka25east.com)

Hráčský agent křídelníka Henrikha Mkhitaryana tvrdí, že jeho klient chce opustit Borussii Dortmund a přestoupit do Manchesteru United. (Daily Mail)

Obránce Pablo Zabaleta by po 8 letech věrných služeb mohl opustit Manchester City, 31letý Argentinec údajně čeká na nabídky z jiných klubů. (Manchester Evening News)

Middlesbrough nabízí 5 milionů liber za záložníka Leeho Cattermola ze Sunderlandu, spíše to ale vypadá, že anglický středopolař na Stadium of Light zůstane. (Chronicle)

Černé kočky chtějí naopak posilovat – poté, co neuspěly s pokusem vykoupit Diafra Sakha z West Hamu, teď obrátily pozornost na 27letého útočníka Base Dosta z Wolfsburgu. (Sunderland Echo)

Crystal Palace usiluje o útočníka Saida Berahina z West Bromwiche, zástupci obou stran se dokonce mají tento víkend potkat. (Daily Mirror)

Leicester, Everton a West Ham se zajímají o 21letého útočníka M´Bayeho Nianga z AC Milán. (Guardian)

OSTATNÍ FÁMY

Nový kouč Evertonu Ronald Koeman žádá vedení klubu, aby přijalo na pozici sportovního ředitele člověka, který bude ochoten s Koemanem spolupracovat. (Liverpool Echo)


Southampton už se naplno pustil do hledání nového kouče, mezi jeho vyvolenými jsou Manuel Pellegrini, Claude Puel a Vítor Pereira. První dva zmiňování jsou momentálně bez práce, ten třetí působí ve Fenerbahce. (Daily Telegraph)

Obránce Phil Jones se dočkal slov podpory od nového kouče Josého Mourinha – prý za pár let může pro Manchester United znamenat to stejné, co John Terry znamená pro Chelsea. (Daily Mirror)

... A JEDNA NAKONEC


Jeden z fanoušků anglické reprezentace je tak nespokojený s výkony Raheema Sterlinga na evropském šampionátu, že z legrace založil charitativní sbírku na jeho letenku zpět do Anglie. Jeho akce měla úspěch a potřebných 200 liber už se vybralo. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – pátek 17.6.2016