Footballový boulevard – neděle 12.6.2016

Leicester City nabídl novou smlouvu záložníkovi N´Golu Kantému, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 12.6.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Přestup útočníka Zlatana Ibrahimoviče do Manchesteru United může ztroskotat na tom, že švédský reprezentant se chce zúčastnit srpnových olympijských her. (Sunday Mirror)

Pokud Jamie Vardy skutečně odmítne přestup do Arsenalu, pokusí se Gunners přivést Edinsona Cavaniho, ale ten má lukrativní nabídky z Číny. (Sunday Express)

V hledáčku Arsenalu je také obránce Elseid Hysaj z Neapole, který by mohl stát 15 milionů liber. (Daily Star Sunday)

Brankář Manchesteru United David De Gea má údajně čas do středy, aby se rozhodl, zda chce přestoupit do Realu Madrid. (Sunday Times)

Pokud chce Manchester City koupit útočníka Pierra-Emericka Aubaymeaynga, musí Dortmundu zaplatit 65 milionů liber. (Sunday Mirror)

Leicester City nabídl záložníkovi N´Golo Kantému smlouvu s týdenním příjmem 100 tisíc liber týdně. (Sunday Telegraph)

[break]
Juventus Turín se přidal do rvačky o útočníka Romelua Lukakua z Evertonu. (Gazzetta Dello Sport)

Dva nejdéle sloužící hráči Evertonu Tony Hibbert a Leon Osman jsou naštvaní, protože se dozvěděli o svém konci u Toffees přes SMS. (Mail on Sunday)

Záložník AS Řím Miralem Pjanič je sice spojován s odchodem do Premier League, nicméně chystá se na zdravotní prohlídku v Juventusu Turín. (Guardian)

Hull a Aston Villa se perou o podpis skotského útočníka Stevena Fletchera, o nějž už nestojí Sunderland. (Daily Record)

Liverpool chce získat útočníka Sadia Maného ze Southamptonu, vedle 30 milionů liber je ochoten k Saints poslat i křídelníka Jordona Iba. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Fulhamu Lasse Vigen Christensen po sérii zranění kolena věří, že mu pomůže jóga. (Fulham Chronicle)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 11.6.2016