Footballový boulevard – neděle 5.6.2016

Jamie Vardy by měl v nejbližších hodinách přestoupit do Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 5.6.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Jamie Vardy už v neděli podstoupí zdravotní prohlídku a za 20 milionů liber přestoupí z Leicesteru do Arsenalu. (ESPN)


Arsenal na příchod Vardyho hodně tlačí, protože ho chce stihnout ještě před pátečním začátkem mistrovství Evropy. (Sunday Express)

22letý obránce Eric Bailly z Villarrealu je blízko přestupu do Manchesteru United, který za reprezentanta Pobřeží Slonoviny zaplatí 31 milionů liber. (AS)

United navíc usilují o útočníka Pierre-Emericka Aubameyanga, ačkoliv ten nedávno prohlásil, že je v Borussii Dortmund spokojený. (Daily Star Sunday)

Naopak Bastian Schweinsteiger možná po jediné sezóně Old Trafford opustí, rudí ďáblové jsou ochotni německého fotbalistu pustit. (Sunday Mirror)

Leicester jeví zájem o záložníka Victora Wanyamu ze Southamptonu, který podle sobotních spekulací chce svaté toto léto opustit. (Daily Star Sunday)

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović prý dostane povolení opustit tréninkový kemp národního týmu, aby mohl jet do Manchesteru podepsat smlouvu s United. (Mail on Sunday)


Chelsea chce získat záložníka Stevena N´Zonziho, který se letos blýskl skvělými výkony v dresu španělské Sevilly. (Sun on Sunday)

Crystal Palace hodlá koupit záložníka Androse Townsenda z Newcastlu, který má ve své smlouvě výkupní klauzuli na 8 milionů liber. (Sunday People)

OSTATNÍ FÁMY


Pokud se Ronald Koeman stane novým koučem Evertonu, budou Toffees nuceni poslat do Southamptonu kompenzační balíček ve výši 3,5 milionu liber. (Liverpool Echo)

Nizozemský kouč si prý na Goodison Parku přijde na 7 milionů liber ročně a hned na úvod dostane od vedení 100 milionů liber na nové posily. (Sunday Express)

Koemana by v Southamptonu mohl nahradit trenér Manuel Pellegrini, bývalý lodivod Manchesteru City. (Sunday Mirror)

Dalšími alternativami na lavičku Saints jsou Eddie Howe z Bournemouthu nebo Unai Emery ze Sevilly. (Sunday Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC


Waleská fotbalová asociace dělá všechno pro to, aby se záložník Gareth Bale cítil na francouzském mistrovství Evropy co možná nejlépe – a proto mu povolila mít v kempu vlastního kadeřníka. (Mail on Sunday)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – sobota 4.6.2016