Footballový boulevard – sobota 4.6.2016

Zlatan Ibrahimović už je domluvený s Manchesterem United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 4.6.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United se údajně vyptává u Barcelony na podmínky možného přestupu útočníka Lionela Messiho na Old Trafford. (Daily Mail)


Téměř jistý je však příchod Zlatana Ibrahimoviće, který už se s Manchesterem United domluvil na podmínkách své smlouvy. (Guardian)

Další vytouženou posilou United je bosenský záložník Miralem Pjanić, který už pět sezón kope za italské AS Řím. (Manchester Evening News)

Manchester City po koupi Ilkaye Gündogana nadále hledá další záložníky, v hledáčku kouče Pepa Guardioly prý uvízl Jack Wilshere z Arsenalu. (Sun)

Southampton čelí velkému exodusu hráčů, nejspíš přijde o kouče Ronalda Koemana, záložníka Victora Wanyamu a útočníky Shana Longa a Graziana Pellého. (Sun)

Real Madrid bude v létě opět usilovat o brankáře Davida De Geu, ale kouč José Mourinho chce španělského dlouhána na Old Trafford udržet. (AS)

A v Manchesteru chce setrvat i sám De Gea, který se prý těší na to, až začne pracovat pod Mourinhem. (Daily Mirror)

Obránce Martin Škrtel možná ukončí své působení v Liverpoolu, o slovenského stopera usilují dva turecké kluby – a jedním z nich je i mistrovský Besiktas. (Liverpool Echo)

Pokud se Chelsea nepodaří koupit Romela Lukakua z Evertonu, obrátí svou pozornost na Christiana Bentekeho z Liverpoolu. (Daily Mail)

Blues ale chystají lovit posily hlavně v italských vodách, na Stamford Bridge tak možná zamíří 29letý křídelník Antonio Candreva z Lazia Řím. (II Tempo)

Křídelník Nathan Redmond odmítá podepsat novou smlouvu s Norwichem a v létě tak odejde, největším favoritem na jeho koupi je nyní Stoke. (Daily Mirror)

Sunderland nabídl West Hamu 11 milionů liber za 26letého útočníka Diafra Sakha. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Everton se domluvil se Southamptonem a „ukradne“ mu z lavičky kouče Ronalda Koemana, oba kluby to oficiálně oznámí během tohoto víkendu. (Daily Mail)


Obránce Vincent Kompany dostal přislíbeno, že jeho budoucnost stále leží v Manchesteru City – i přesto, že se Pep Guardiola snaží koupit obránce Johna Stonese nebo Aymerica Laporteho. (Manchester Evening News)

... A JEDNA NAKONEC

Tottenham bude hrát zápasy příštího ročníku Ligy mistrů ve Wembley – a aby se na to co nejlépe připravil, prý si nechá své tréninkové centrum osadit stejnou trávou, jaká je právě na národním anglickém stadionu. (Daily Telegraph)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pátek 3.6.2016