Footballový boulevard – středa 1.6.2016

Útočník Troy Deeney by mohl přestoupit do Tottenhamu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 1.6.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal a Chelsea patrně svedou souboj o útočníka Alvara Moratu z Juventusu Turín, který by si rád zahrál Premier League. (Daily Mirror)

West Ham dál hledá útočníka, nabídl 16 milionů liber za Carlose Baccu z AC Milán, italský celek ale požaduje ještě o čtyři miliony víc. (Daily Mail)

Tottenham jedná o příchodu útočníka Alexandra Lacazetta z Lyonu za 30 milionů liber, zájem má také West Ham. (Daily Mirror)

Tottenham rovněž plánuje Watfordu uzmout útočníka Troye Deeneyho. (Sun)

Nový trenér Manchesteru United José Mourinho chce koupit z AS Řím útočníka Miralema Pjaniče. (Mundo Deportivo)

Arsenal by rád přivedl obránce Jeisona Murilla z Interu Milán, čelí ale konkurenci ze strany Leicesteru, Stoke a Zenitu Petrohrad. (Daily Express)

Arsenal cítí šanci i na příchod záložníka Henricha Mchitarjana z Dortmundu, jehož agent prohlásil, že arménský fotbalista zvažuje další budoucnost v Německu. (Bild)

O Mchitarjana ale podle jiných zpráv usiluje také Tottenham. (Daily Star)

Přestup polského záložníka Grzegorze Krychowiaka ze Sevilly do Manchesteru United může zhatit zájem ze strany Barcelony. (Mundo Deportivo)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp chce zpět do klubu přivést brankáře Pepeho Reinu z Neapole. (Daily Star)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Nový majoritní vlastník Evertonu Farhad Moshiri chce do klubu zlákat sportovního ředitele Sevilly Monchiho a dá mu 100 milionů liber na nové posily. (Daily Telegraph)

Nezávislá ředitelka Fotbalové asociace Heather Rabbattsová zvažuje konec ve funkci, protože se jí nedaří zavést reformy do řídícího orgánu anglického fotbalu. (Guardian)

UEFA v prosinci rozhodne o navrhovaných změnách ve formátu Ligy mistrů. (Daily Telegraph)

Bývalý kouč Chelsea Roberto Di Matteo by se do dvou dnů měl stát novým trenérem Aston Villy. (Sun)

Záložník Arsenalu Granit Xhaka si původně vybral na dres číslo 16, ale nyní chce 29, protože se jedná o přesmyčku roku jeho narození – 92. (Daily Star)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Útočník Jamie Vardy z Leicesteru City nedávno pózoval na fotografii se svým dvojníkem Lee Chapmanem, který pracuje jako pošťák. Nyní ale hráčův agent hrozí Chapmanovi žalobou, pokud nějak poškodí image Vardyho. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 31.5.2016