Footballový boulevard – pondělí 30.5.2016

Útočník Gonzalo Higuaín by rád odešel do Liverpoolu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 30.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Nový trenér Manchesteru United José Mourinho uvažuje o nákupu záložníka Paula Pogby z Juventusu Turín. (Times)

Mourinho chce za 54 milionů liber koupit záložníka Saula Nigueze z Atlétika Madrid. (Daily Star)

Skauti Manchesteru United nadále sledují výkony brankáře Jordana Pickforda ze Sunderlandu. (Chronicle)

Výkonný ředitel Dortmundu Hans-Joachim Watzke tvrdí, že zprávy o odchodu útočníka Pierra-Emericka Aubameyanga jsou naprostý nesmysl. (Bild)

Útočník Gonzalo Higuaín chce odejít z Neapole a zamlouval by se mu přestup do Liverpoolu. (Daily Mirror)

Chelsea touží za osm milionů liber přivést dvacetiletého obránce Emanuela Mammanu z River Plate, zájem má ale i Inter Milán a Fiorentina. (goal.com)

West Ham nabídl Juventusu Turín 11,4 milionu liber za záložníka Roberta Pereyru, italský klub ale požaduje 13 milionů. (Tuttosport)

V hledáčku Sunderlandu jsou obránci Steven Caulker z QPR a Neven Subotič z Dortmundu. (Sunderland Echo)

Turecký Besiktas Istanbul přivede za tři miliony liber brankáře Davida Ospinu z Arsenalu. (Daily Mirror)

West Bromwich a Middlesbrough svádějí souboj o obránce Henriho Bedimu, kterému skončí smlouva v Lyonu. (Birmingham Mail)

Middlesbrough má zájem také o obránce Bernarda Espinosu ze Sportingu Gijon, jenž se v létě rovněž stane volným hráčem. (Gazette)

Útočník Ross McCormack by mohl odejít z Fulhamu, zájem o něj mají Newcastle, Norwich či Aston Villa. (Croydon Advertiser)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

José Mourinho žádá bývalého obránce Ria Ferdinanda, aby se připojil k jeho trenérskému týmu, ale zadák zatím váhá. (Sun)

Záložník Manchesteru United Michael Carrick se domnívá, že osmnáctiletý útočník Marcus Rashford by měl jet s Anglií na Euro 2016. (BBC 5 live)

Bývalý obránce Sol Campbell prohlásil, že talentovaný bek John Stones dělá příliš mnoho chyb a neměl by hrát v základní sestavě anglické reprezentace. (Evening Standard)

Swansea by brzy měla získat nové majitele z USA, dohoda je před uzavřením. (South Wales Evening Post)

Útočník Daniel Sturridge už má jen dva tréninky na to, aby trenéry reprezentace přesvědčil o své kondici před Eurem 2016. (Times)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Hitem na sociálních sítích se stalo video, na kterém trenér Sunderlandu Sam Allardyce v obleku tančí na píseň Marbella od Rihanny. (Twitter)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 29.5.2016