Footballový boulevard – neděle 29.5.2016

Romelu Lukaku možná zamíří do PSG, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 29.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

První vysněnou posilou Josého Mourinha v Manchesteru United je obránce John Stones z Evertonu. (Sunday Express)


O Stonese však jeví zájem také Barcelona, která už na 22letého fotbalistu chystá nabídku ve výši 25 milionů liber. (Mail on Sunday)

Trenér Antonio Conte si chce do Chelsea přivést záložníka Paula Pogbu z Juventusu, Blues o této možnosti diskutují už delší dobu. (Sun on Sunday)

Posily už si vyhlíží také Pep Guardiola, ten chce do Manchesteru City koupit záložníka Toniho Kroose z Realu Madrid. (Daily Star Sunday)

Útočník Romelu Lukaku z Evertonu možná zamíří do francouzského PSG, které v něm vidí ideální náhradu za Zlatana Ibrahimoviće. (Sunday Express)

Záložník Alex Oxlade-Chamberlain je na roztrhání, o 22letého hráče Arsenalu mají zájem třeba Leicester nebo Liverpool. (Sunday Express)

Arsenal jeví zájem o kolumbijského útočníka Duvana Zapatu, který je kmenovým hráčem Neapole, ale momentálně hostuje v Udinese. (London Evening Standard)

Tottenham se chystá vykoupit z Barcelony obránce Marca Bartru, který by díky své smlouvě měl být k dispozici jen za 6,4 milionů liber. (Daily Express Online)

Útočník Wilfried Bony se možná vrátí zpět do Swansea, Manchester City je prý ochoten hráče prodat a to za sumu 16 milionů liber. (Sunday Mirror)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Louis van Gaal prohlásil, že jej jeho nástupce v Manchesteru United – José Mourinho – bodl do zad. (Sun on Sunday)

Útočník Marcus Rashford podepsal s Manchesterem United nový dlouholetý kontrakt, podle kterého si vydělá „pouhých“ 20 000 liber týdně + bonusy. (Sunday Telegraph)

Novým koučem Evertonu se možná stane Manuel Pellegrini, obě strany už spolu jednají a vedení Toffees se chilský trenér velmi zamlouvá. (Mail on Sunday)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – sobota 28.5.2016