Footballový boulevard – sobota 28.5.2016

Bayern Mnichov jeví zájem o Mesuta Özila, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 28.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Vedení Manchesteru United je přesvědčené o tom, že během léta přivede útočníka Zlatana Ibrahimoviće, který vyjádřil přání znovu pracovat pod koučem Josém Mourinhem. (Daily Mail)


Ibrahimovićův hráčský agent ale prohlásil, že další krok jeho klienta bude pro mnohé fanoušky hodně překvapivý – a to na angažmá na Old Trafford příliš nesedí. (Daily Star)

Záložník Yaya Touré chce údajně zůstat v Manchesteru City a dokonce odmítl lukrativní nabídku z Číny, která by z něj udělala nejlépe placeného fotbalistu planety. (Manchester Evening News)

Bayern Mnichov jeví zájem o záložníka Mesuta Özila z Arsenalu – a vedení Gunners se obává, že německého středopolaře může tato nabídka zlákat. (Sun)

Arsenal může přijít také o obránce Héctora Bellerína, toho totiž do svých řad láká Barcelona. A 21letému bekovi tento zájem velmi lichotí. (Daily Mirror)

Barcelona se zdráhá prodávat Aleixe Vidala a poslala do Liverpoolu vzkaz, že pravého beka nebo záložníka prodá jedině za částku 45 milionů liber a vyšší. (Daily Express)

Chelsea je připravena v létě prodat brazilského záložníka Oscara, naopak Williana za žádnou cenu pouštět nehodlá. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY


Obránce Ashley Williams ze Swansea se prý během dnešního finále Ligy mistrů bude modlit, aby jeho spoluhráč z velšské reprezentace Gareth Bale nepřišel k nějaké zdravotní újmě. (Wales Online)

Útočník Marko Arnautović považuje kouče Josého Mourinha za nejlepšího na světě, ačkoliv si pod ním v Interu Milán příliš nezahrál – dostal jenom tři šance a na hřiště šel vždy jako náhradník. (Stoke Sentinel)

... A JEDNA NAKONEC


Amatérský anglický klub Sheffield FC se hodlá v létě ucházet o podpis útočníka Zlatana Ibrahimoviće. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pátek 27.5.2016