Footballový boulevard – pátek 27.5.2016

Záložník Saul Niguez by mohl přestoupit do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 27.5.2016
MANCHESTERSKÉ FÁMY

José Mourinho si jako nový trenér Manchesteru United přijde díky tříleté smlouvě na 10 milionů liber ročně. (Daily Mirror)

Podle jiných zdrojů si Mourinho vydělá až patnáct milionů liber za sezonu. (Daily Mail)

Pokud Mourinho dostane Manchester United zpět do Ligy mistrů, přijde si na bonus pět milionů liber, za mistrovský titul na 2,5 milionu. (Independent)

Podle vedoucího sdružení fanoušků Chelsea na Mourinha příznivci Blues nezanevřeli, zejména díky jeho úspěchům s týmem. (London Evening Standard)

Mourinho chce v létě získat aspoň čtyři nové hráče, mezi nimi středního obránce, pravého záložníka, středního záložníka a útočníka. (Manchester Evening News)

Role asistenta Ryana Giggse u týmu je dál nejistá, Mourinho si plánuje přivést vlastní trenérský tým. (Times)

Chelsea zamezí jakékoliv snaze Mourinha koupit do Manchesteru United Brazilce Williana. (London Evening Standard)

Záložník Sportingu Lisabon Joao Mario je sice spojován s odchodem do Manchesteru United a Chelsea, ale chce se soustředit na Euro 2016. (Daily Express)

Manchester United nadále usiluje o návrat Cristiana Ronalda, který v Anglii pořád vlastní dům. (Daily Telegraph)

Manchester United by mohl zaplatit výkupní klauzuli ve smlouvě záložníka Saula Nigueze z Atlétika Madrid ve výši 54 milionů liber. (Independent)

Vyhozený trenér Manchesteru United Louis van Gaal si byl jistý setrváním u týmu a ještě den před svým koncem rozdal hráčům program na léto. (Daily Mail)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Záložník Ilkay Gundogan by se brzy měl stát za 17,8 milionů liber novou posilou Manchesteru City. (Manchester Evening News)

Nový kouč Citizens Pepe Guardiola oznámil vedení klubu, že k útoku na mistrovský titul potřebuje investici přes 200 milionů liber do osmi nových hráčů do základní sestavy. (Daily Mirror)

Záložník Manchesteru United Yaya Touré odmítl lukrativní nabídky z čínské ligy a nemá zájem ani o odchod do Interu Milán. (Guardian)

Chelsea je přesvědčená o návratu Romelua Lukakua z Evertonu za 65 milionů liber. (Daily Mirror)

Lukaku plánuje z Evertonu odejít, protože „chce vyhrávat trofeje“. (Daily Star)

Pokud by Everton chtěl na lavičku kouče Ronalda Koemana, musel by z něj udělat jednoho z nejlépe placených trenérů v Anglii. (Liverpool Echo)

První posilou Leicesteru City se může stát španělský střední obránce Luis Hernandez, který je volný hráč. (Leicester Mercury)

Po odmítnutí Maria Götzeho se Liverpool zaměřil na příchod útočníka Sadia Maného ze Southamptonu. (Daily Star)

Swansea usiluje o příchod ofenzivního záložníka Markuse Henriksena z AZ Alkmaar za přibližně šest milionů liber. (South Wales Evening Post)

Tottenham zahájil jednání o příchodu útočníka Breela Embola z Basileje. (Daily Express)

Útočník Newcastlu Georginio Wijnaldum zvažuje další budoucnost, mohl by odejít do AS Řím. (Newcastle Chronicle)

Trenér Roberto Di Matteo už jednal o angažmá v Aston Ville a během pár dní může podepsat smlouvu. (Birmingham Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Fanoušci Manchesteru United už si chtějí nechat vyrobit dresy se jmenovkou Zlatana Ibrahimoviče, ale není to možné, jelikož dresy na zakázku mohou mít ve jmenovce pouze deset písmen. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 26.5.2016