Footballový boulevard – čtvrtek 19.5.2016

Záložník Citizens Yaya Touré by mohl odejít do Interu Milán, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 19.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal zvažuje učinit rekordní nabídku v historii klubu za útočníka Alvara Moratu z Juventusu Turín. (London Evening Standard)

Vedení Manchesteru United se obává, že herní styl trenéra Louise van Gaala může od přestupu na Old Trafford odradit útočníka Pierra-Emericka Aubameyanga z Dortmundu. (Daily Mail)

Nový trenér Chelsea Antonio Conte chce přivést z AS Řím záložníka Radju Nainggolana a obránce Kostase Manolase. (London Evening Standard)

Nový trenér Manchesteru City Pepe Guardiola chce koupit záložníka Ilkaye Gundogana z Dortmundu, navzdory jeho zranění kolena. (Daily Mail)

Záložník Yaya Touré by mohl přestoupit do Interu Milán za koučem Robertem Mancinim. (Sun)

Útočník Interu Milán Mauro Icardi je spojován s přestupem do Manchesteru United, ale italský celek svého kapitána odmítá pustit. (Daily Express)

Everton, Stoke City a West Ham chtějí podepsat smlouvu se záložníkem Michaelem Carrickem, který ale rád zůstane v Manchesteru United. (Daily Star)

Valencia nabídla Manchesteru United záložníka Andreho Gomese. (Metro)

Leicester se obává, že záložník N´Golo Kanté neodolá nabídce londýnského Arsenalu a odejde. (Daily Mirror)

Chelsea má nadále zálusk na nového středního obránce, přijít může Leonardo Bonucci z Juventusu Turín. (Times)

West Ham vylepší svoji nabídku na útočníka Calluma Wilsona z West Hamu, o kterého ale stojí i Tottenham. (Guardian)

I když se Liverpool nepodívá do příštího ročníku pohárové Evropy, nezmění výběr hráčů pro příští sezonu a nadále usiluje o Maria Götzeho z Bayernu Mnichov. (Liverpool Echo)

Leicester touží v létě přivést tři až čtyři nové fotbalisty, nadějně vypadá příchod útočníka Gianlucy Lapaduly z Pescary. (Leicester Mercury)

Manchester United i Manchester City bojují o útočníka Leroye Saného z Schalke. (goal.com)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Sedmnáctiletý záložník Reece Oxford požaduje v nové smlouvě s West Hamem 40 tisíc liber a milion jako podpisový bonus. (Sun)

Trenér Southamptonu Ronald Koeman odmítne nabídku Evertonu, protože věří, že k němu dorazí laso z ještě většího klubu. (Daily Mirror)

Obránce Chelsea John Terry v nové smlouvě s Blues přistoupil na snížení platu o 100 tisíc liber týdně. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC

Spolu s fanoušky Liverpoolu fandili týmu v Basileji ve finále Evropské ligy i bývalí obránci Jamie Carragher a Sami Hyypiä. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 18.5.2016