Footballový boulevard – pondělí 16.5.2016

Paris Saint-Germain lanaří útočníka Romelua Lukakua, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 16.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Paris Saint-Germain usiluje o útočníka Romelua Lukakua z Evertonu, u Toffees by jej mohl nahradit Saido Berahino z West Bromwiche. (Sun)

Paris Saint-Germain chce za 60 milionů liber rovněž koupit útočníka Anthonyho Martiala z Manchesteru United. (Daily Express)

Útočník Christian Benteke nezůstane v Liverpoolu, aspoň to tvrdí strýc útočníka Daniela Sturridge a zároveň hráč Derby County Dean Sturridge. (Daily Star)

Útočník Zlatan Ibrahimovič potvrdil, že už zná svůj nový klub, ale nikomu ještě nic neřekl. (Metro)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger chce pro nový ročník posílit tým o tři hráče. (Daily Star)

Majoritní vlastník Arsenalu Stan Kreonke poskytne Wengerovi peníze na nákup nových posil. (London Evening Standard)

Kolumbijský útočník Radamel Falcao se z hostování v Chelsea vrátí zpět do Monaka. (goal.com)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Pokud se Evertonu nepodaří dohodnout s trenérem Frankem de Boerem, pokusí se zpět na lavičku přivést Davida Moyese. (Daily Express)

Trenér Newcastlu United Rafael Benítez už se setkal s majitelem Mikem Ashleym ohledně otázky své další budoucnosti u týmu. (Times)

Bývalý trenér Tottenhamu Harry Redknapp míní, že Arsenal se na druhé místo dostal s velkým štěstím a očekává, že Arsene Wenger zůstane trenérem. (Daily Telegraph)

Záložník Newcastlu Andros Townsend se dostane na soupisku pro Euro 2016, v anglické reprezentaci naopak nezbyde místo pro Jermaina Defoea ze Sunderlandu. (Daily Mirror)

V širší nominaci 28 jmen anglické reprezentace pro Euro 2016 by neměl chybět ani záložník Jack Wilshere z Arsenalu. (Guardian)

Záložník Ander Herrera prozradil, že byl se svými spoluhráči z Manchesteru United velmi nervózní, když se rozhodlo o evakuaci Old Trafford. (Manchester Evening News)

Obránce Evertonu Phil Jagielka odmítá, že by za vyhazov trenéra Roberta Martíneze mohli hráči. (Liverpool Echo)

Trenér Leicesteru City Claudio Ranieri prozradil, že jej před zápasem s Chelsea na Stamford Bridge osobně přivítal majitel Blues Roman Abramovič. (London Evening Standard)

Odcházející kouč Watfordu Quique Sanchez Flores si prý zamiloval fanoušky Hornets a nikdy na ně nezapomene. (Watford Observer)

Sedmnáctiletý záložník Reece Oxford zatím váhá s podpisem nov smlouvy, protože se obává ve West Hamu malého herního vytížení. (Daily Mirror)

Leicester City použije na tradiční oslavnou jízdu městem s pohárem dokonce čtyři autobusy. (Sun)

Odcházející trenér Chelsea Guus Hiddink míní, že nový kouč Antonio Conte nebude mít lehkou práci s vydobytím pozic mezi anglickou špičkou. (Times)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Fanoušci Manchesteru United se složili na jednoho z příznivců ze Sierra Leone, který cestoval na nedělní duel s Bournemouthem, jenž se ale nakonec nehrál. Místo něj uvidí díky sbírce finále FA Cupu ve Wembley. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 15.5.2016