Footballový boulevard – neděle 15.5.2016

Everton chce na svou lavičku Josého Mourinha, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 15.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Real Madrid je ochoten v létě prodat záložníka Jamese Rodrígueze a dokonce ho přímo nabídl Manchesteru United – za 60 milionů liber. (Daily Star Sunday)


Trenér Pep Guardiola po svém příchodu do Manchesteru City vykoupí Arsenal, má v plánu odsud přivést Alexise Sáncheze a Jacka Wilsherea. V jeho hledáčku uvízl i Danny Rose z Tottenhamu. (Sunday Mirror)

PSG jeví zájem o útočníka Anthonyho Martiala z Manchesteru United, protože v něm vidí dlouhodobou náhradu za odcházejícího Zlatana Ibrahimoviće. (L´Equipe)

Arsenal chystá překvapivou nabídku ve výši 20 milionů liber na obránce Ashleyho Williamse ze Swansea, ačkoliv tomu v létě bude už 32 let. (Sunday Express)

Trenér Claudio Ranieri vyhlíží letní posily pro svůj Leicester, ze Swansea by si rád přivedl šikovného záložníka Gylfiho Sigurdssona. (Sun on Sunday)

Další potenciální posilou lišek je alžírský útočník Islam Slimani ze Sportingu Lisabon, za sedmadvacetiletého střelce by anglický mistr měl zaplatit asi 23 milionů liber. (A Bola)

OSTATNÍ FÁMY

Křídelník Theo Walcott zřejmě nepojede s Anglií na EURO, ze sestavy ho totiž vytlačí Andros Townsend. (Mail on Sunday)


Everton ve snaze najít nového kouče oslovil i Josého Mourinha, ačkoliv ten je spojovaný s nástupem na lavičku Manchesteru United. (Sunday Times)

Další alternativou pro vedení Toffees je návrat Davida Moyese, ačkoliv prioritou stále zůstává Frank De Boer. (Sunday Express)

Také Aston Villa hodlá sáhnout po velkém jménu, blízko její lavičce je údajně italský kouč Roberto Di Matteo. (Daily Star Sunday)

Podle jiného zdroje chtějí Villans ulovit Tonyho Pulise z West Bromwiche, problémem je, že by za něj museli draze zaplatit. (Sun on Sunday)

Ačkoliv kouč Rafael Benítez má možnost opustit Newcastle, majitel Mike Ashley s ním chce mluvit a zkusit ho přesvědčit, aby na lavičce zůstal – i když Magpies příští rok čeká jenom druhá liga. (Sunday Mirror)

Kdyby Benítez odešel, mohl by ho na lavičce nahradit Neil Warnock, současný kouč Rotherhamu. (Sunday People)

... A JEDNA NAKONEC


Fanoušci Sunderlandu vědí, jak naštvat svoje rivaly z Newcastlu. Zaplatili totiž nemalý peníz za výrobu obrovské plachty, na které stojí nápis „Auf Wiedersehen Prem“. Tuto plachtu následně fanoušci poslali do reklamní agentury Air Ads, která se s ní v malém letadle proletí nad St. James´ Parkem během nedělního utkání Newcastlu proti Tottenhamu.

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – sobota 14.5.2016