Footballový boulevard – sobota 14.5.2016

Zlatan Ibrahimović nejspíš přestoupí do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 14.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal, Manchester United a Manchester City jeví zájem o kolumbijského záložníka Jamese Rodrígueze z Realu Madrid, ale 24letý fotbalista zřejmě nedostane povolení k odchodu. (Business Times)


Záložník Granit Xhaka z Borussie Mönchengladbach chce svou budoucnost vyřešit ještě před začátkem letního EURA, čímž nepřímo naznačil Arsenalu, ať co nejdříve zahájí jednání o přestupu. (Daily Star)

Nejžhavějším kandidátem na zisk útočníka Zlatana Ibrahimoviće je prý Manchester United. Jedno je každopádně jisté – švédský reprezentant po sezóně odejde z PSG. (Daily Telegraph)

Kouč Arséne Wenger dostane na letní posily pro Arsenal přesně 54,1 milionů liber – a pokud chce utratit více, musí si na to vydělat prodejem současných hráčů. (Evening Standard)

Záložník Paul Pogba odmítl návrat do Manchesteru United či přestup do Manchesteru City a hodlá setrvat v Juventusu. (Sun)

Sestup Newcastlu United do druhé ligy pořádně zamíchá současným kádrem, někteří hráči totiž nižší soutěž odmítají hrát. Jako první si zřejmě sbalí kufry obránce Daryl Janmaat. (Newcastle Chronicle)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér anglické reprezentace Roy Hodgson zvažuje, že do tréninkového kempu před evropským šampionátem pozve i 18letého útočníka Marcuse Rashforda z Manchesteru United. (Sun)


Everton už podnikl první kroky v hledání nového kouče, údajně oslovil Franka De Boera, bývalého trenéra Ajaxu. (Daily Mail)

Podle Jamieho Carraghera by měl ale Everton dosadit na svou lavičku jednoho z dvojice Rafael Benítez – Roberto Mancini. (Daily Mail)

Nového muže na lavičku hledá také Watford, podle prvních spekulací je hlavním favoritem Walter Mazzarri – bývalý lodivod Interu Milán. (Watford Observer)

... A JEDNA NAKONEC

Tomáš Rosický po skončení letošní sezóny odejde z Arsenalu a svým spoluhráčům bude určitě chybět. Třeba Jack Wilshere na svém Instagramu napsal: „Byl jsi tu od začátku mojí kariéry v Arsenalu a i v těch nejtěžších momentech jsi mi vždy dokázal poradit a ukázat správnou cestu Budeš mi chybět – na hřišti i mimo něj. Bylo mi ctí s tebou hrát, můj příteli, a do budoucna ti přeji jen to nejlepší.“ (instagram.com)


Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – pátek 13.5.2016