Footballový boulevard – pátek 13.5.2016

Newcastle jedná o setrvání trenéra Rafaela Beníteze, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 13.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United v létě přivede dvě velké posily – obránce Raphaela Varana z Realu Madrid a záložníka Joaa Maria ze Sportingu Lisabon. (Daily Star)

West Ham a Tottenham se poperou o útočníka Michyho Batshuayie, který plánuje opustit Marseille. (Daily Mirror)

Arsenal touží porazit Liverpool v souboji o záložníka Maria Götzeho z Bayernu Mnichov. (Daily Star)

Nový trenér Bayernu Mnichov Carlo Ancelotti už Götzeho nabídl za 35 milionů liber Chelsea. (Sun)

Sportovní ředitel Mönchengladbachu Max Ebertl prohlásil, že Arsenal zatím žádnou nabídku na záložníka Granita Xhaku neučinil. (Daily Express)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger chce tým posílit také o záložníka N´Gola Kantého z Leicesteru. (France Football)

Kvůli zranění Dannyho Welbecka by mohl do Arsenalu přijít někdo z útočníků Alvaro Morata, Gonzalo Higuaín či Mauro Icardi. (London Evening Standard)

Leicesteru City se zřejmě nepodaří získat italského útočníka Gianlucu Lapadulu, který míří do Lazia Řím. (Gazzetta dello Sport)

Trenér Swansea Francesco Guidolin chce proměnit hostování záložníka Leroye Fera z QPR v přestup. (South Wales Evening Post)

Osmnáctiletý útočník Chelsea Tammy Abraham nechce jít v příští sezoně na hostování, ale bojovat o místo u Blues. (London Evening Standard)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Everton chce místo odvolaného Roberta Martíneze dosadit na místo kouče Ronalda Koemana ze Southamptonu. (Daily Telegraph)

Everton chce Koemana nalákat na nejvyšší rozpočet na nové posily v historii klubu. (Guardian)

Další možností na nového kouče Evertonu je Frank de Boer, který ve čtvrtek skončil v Ajaxu Amsterdam. (Daily Mail)

Newcastle údajně vede nadějné jednání o setrvání trenéra Rafaela Beníteze i po sestupu klubu do druhé ligy. (Daily Telegraph)

Bývalý obránce anglické reprezentace Danny Mills míní, že Benítez se ideálně hodí do Evertonu. (BBC Radio 5 live)

José Mourinho žádá Manchester United, aby jej jako trenéra jmenoval do konce června, jinak si najde místo jinde. (Daily Express)

Vedení Chelsea zrušilo akt k poctě obránce Johna Terryho, což znamená, že hráč možná v klubu ještě zůstane. (Sun)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger je ochoten v nové smlouvě zaplatit záložníkovi Mesutu Özilovi až 200 tisíc liber týdně. (Daily Mirror)

Tottenham se dohodl s koučem Mauriciem Pochettinem na nové smlouvě a dá mu k dispozici až 60 milionů liber na nové posily. (Daily Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Jeden z fanoušků Manchesteru United nabral „mistrovskou“ vodu v Leicesteru a poslal ji na trénink hráčům Red Devils. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 12.5.2016