Footballový boulevard – úterý 10.5.2016

Fanoušci Chelsea se vzbouří proti odchodu kapitána Johna Terryho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 10.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal jedná s Leicesterem City o možném přestupu záložníka N´Gola Kantého a křídelníka Riyada Mahreze. (France Football)

West Ham je blízko příchodu křídelníka Thea Walcotta, z Arsenalu může dorazit za dvacet milionů liber. (Sun)

Spolumajitel West Hamu David Sullivan potvrdil, že klub nabídl 24 milionů liber za špičkového útočníka z Francie a nabídne dalších 25 milionů za jiného hráče z Anglie, pokud neuspěje. (Sky Sports)

Podle dostupných indicií směřují nabídky West Hamu na Michyho Batshuayie z Marseille a Christiana Bentekeho z Liverpoolu. (Daily Mirror)

Útočník Antoine Griezmann sdělil svým přátelům, že odmítne nabídky z Anglie a zůstane v Atlétiku Madrid. (Daily Telegraph)

Kapitán Chelsea John Terry je blízko odchodu do čínské ligy, kde si může vydělat až dvanáct milionů liber ročně. (Sun)

Pokud se Manchesteru United ujme trenér José Mourinho, může za ním zamířit i záložník Nemanja Matič z Chelsea. (Daily Mail)

Záložník LA Galaxy Steven Gerrard se prý chce do Liverpoolu vrátit co nejdřív. (Independent)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino chce koupit z Liverpoolu za dvacet milionů liber záložníka Adama Lallanu. (Sun)

Útočník Zlatan Ibrahimovič, o němž se spekuluje v souvislosti s Manchesterem United, prý svůj další klub prozradí už brzy. (Manchester Evening News)

Aston Villa monitoruje výkony bosenského záložníka Tina-Svena Sušiče, který může stát asi čtyři miliony liber. (Daily Mail)

Lazio Řím odmítá prodat záložníka Lucase Bigliu, přestože o něj údajně stojí Manchester United. (Daily Express)

Křídelník Memphis Depay jedná s trenérem Louisem van Gaalem o své budoucnosti v Manchesteru United. (Sun)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Záložník Stoke City Charlie Adam se domnívá, že brankář Jack Butland bude chytat za jeden ze špičkových anglických klubů. (BBC Radio 5 live)

Útočník Manchesteru United Anthony Martial zmešká kvůli zranění dohrávaný zápas s West Hamem a možná nestihne ani víkendový duel s Bournemouthem. (Daily Telegraph)

Bývalý záložník Sunderlandu Don Hutchison míní, že Newcastle může v případě sestupu a odchodu kouče Rafaela Beníteze čelit „masakru“. (Chronicle)

Bývalý útočník Thierry Henry by se měl vrátit do Arsenalu a ujmout se trénování týmu do osmnácti let. (Daily Mail)

Záložník Erik Lamela si konečně vybojoval místo v základní sestavě a chce v Tottenhamu zůstat i v další sezoně. (London Evening Standard)

Spolumajitel West Hamu David Gold žádá fanoušky Hammers, aby po posledním zápase na Upton Parku nevnikali na hrací plochu. (Daily Mirror)

[break]
…A PÁR NAKONEC

V sítí společnosti Sports Direct jdou nejvíc na dračku anglické reprezentační dresy se jmenovkou Jamie Vardy, až za ním jsou Dele Alli a Wayne Rooney. (Daily Star)

Fanoušci Chelsea plánují opustit poslední dva zápasy sezony ještě před koncem, aby tak vyjádřili nesouhlas s koncem obránce Johna Terryho v týmu. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 9.5.2016