Footballový boulevard – sobota 7.5.2016

Alexis Sánchez zvažuje odchod z Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 7.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United vyslal svoje skauty, aby sledovali výkony 17letého obránce či záložníka Reeceho Oxforda z West Hamu. O talentovaného fotbalistu se však zajímají také Arsenal a Manchester City. (Sun)


Tottenham by chtěl z West Hamu koupit záložníka Cheikhoua Kouyatého, ale Hammers svého středopolaře pustí jen v případě, že by jej Spurs vyměnili za útočníka Harryho Kanea. (Daily Mirror)

Bournemouth chystá nabídku ve výši 6 milionů liber na 24letého záložníka Ryana Masona z Tottenhamu. (Evening Standard)

Chilský rychlík Alexis Sánchez prý není spokojený s výkony a výsledky Arsenalu, po posledním zápase s Norwichem dokonce ze stadionu odjel dříve než ostatní spoluhráči. Přemýšlí nad odchodem? (Daily Telegraph)

Everton se snaží koupit 20letého obránce Roba Holdinga z Boltonu, s první nabídkou ve výši 10 milionů liber však neuspěl. Proto ji teď hodlá navýšit. (Talksport)

21letý útočník Vincent Jansen z nizozemského AZ Alkmaaru prý zaujal pozornost zástupců Arsenalu. (Daily Mail)

Hráčský agent záložníka Paula Pogby odmítl, že by jeho klient v létě následoval kouče Antonia Conteho a odešel do Chelsea. (Evening Standard)

Záložník Hatem Ben Arfa se po nepovedeném angažmá v Newcastlu při svém působení v Nice opět dostal do formy a už o něj jeví zájem velké kluby – např. Barcelona a Chelsea. (Talksport, Sun)

32letý záložník Mathieu Flamini by mohl v létě opustit Arsenal, zájem o něj jeví řecký Panathinaikos. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Brendan Rodgers se v létě vrátí do Swansea, kde by měl dostat lukrativní smlouvu s platem 90 000 liber týdně. (Daily Star)

Pep Guardiola si chce do Manchesteru City přivést Mikela Artetu z Arsenalu – nikoliv však jako hráče, ale spíše jako člena realizačního týmu. (Manchester Evening News)

Někteří hráči Leicesteru oslaví svůj titul v Premier League tím, že si nechají na památku potetovat tělo. Jeff Schlupp a Marcin Wasilewski už jsou dokonce objednaní. (Mirror)

... A JEDNA NAKONEC

Záložník Dimitri Payet si několik dní předtím, než West Ham vyhlásil nejlepší hráče letošní sezóny, přinesl do tréninkového centra prázdný kufr. Prý věděl, že vyhraje několik cen, a tak se na to předem připravil. Jeho sebevědomí bylo oprávněné – na galavečeru posbíral celkem 5 sošek. (Mirror)


Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – pátek 06.05.2016