Footballový boulevard – pátek 6.5.2016

Aston Villu patrně převezme trenér Nigel Pearson, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 6.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Srbský záložník Nemanja Matič v létě opustí Chelsea, dvacet milionů liber za něj zaplatí Juventus Turín. (Daily Star)

Brankář Thibaut Courtois se nepohodl s trenérem gólmanů Chelsea a chce odejít. (Sun)

Trenér Leicesteru City Claudio Ranieri je na 99 procent přesvědčený, že záložník Riyad Mahrez z klubu neodejde. (Daily Mail)

Arsenal zvažuje příchod útočníka Vincenta Janssena, který gólově exceluje v AZ Alkmaar. (Daily Mirror)

Chelsea se sice zbavila záložníka Joshe McEachrana, ale nyní by jej mohla z Brentfordu přivést zpět. (London Evening Standard)

Manchester United stupňuje svůj zájem o obránce Raphaela Varana z Realu Madrid. (Talksport)

Do Manchesteru United může zamířit sedmnáctiletý polský brankář Kacper Chorazka, který byl i na zkoušce v Glasgow Rangers. (Manchester Evening News)

West Ham United nabídl Marseille 31 milionů liber za belgického útočníka Michyho Batshuayie. (Guardian)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Pokud se Manchester United rozhodne ponechat ve funkci trenéra Louise van Gaala ještě rok, José Mourinho na jeho místo čekat nebude. (Daily Mail)

Van Gaal pobírá na Old Trafford osm milionů liber ročně a klub by mu musel za předčasné ukončení smlouvy vyplatit pět milionů liber. (Times)

Záložník Arsenalu Mathieu Flamini nedostane novou smlouvu a mohl by zamířit do Panathinaikosu Atény. (London Evening Standard)

Chelsea nemíní platit útočníkovi Dominicu Solankemu 50 tisíc liber týdně a je ochotná jej nechat dál hrát za juniorku. (Times)

Když záložník Yaya Touré v roce 2010 odcházel do Anglie, původně si myslel, že o něj má zájem Manchester United. (Daily Mirror)

Záložník Liverpoolu James Milner věří, že kapitán Jordan Henderson bude fit na finále Evropské ligy proti Seville. (Liverpool Echo)

Prioritní volbou Aston Villy na místo nového kouče je stále Nigel Pearson. Tým může převzít na konci května. (Birmingham Mail)

Bývalý fotbalista Newcastlu Rob Lee tvrdí, že záložník Moussa Sissoko si kapitánskou pásku nezaslouží. (Newcastle Chronicle)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Obránce Brightonu Bruno prý přestal vyzvedávat syna ze školy, protože ostatní rodiče se s ním neustále chtěli bavit o šancích na postup do Premier League. (Daily Express)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 5.5.2016