Footballový boulevard – středa 4.5.2016

Southampton se obává ztráty kouče Ronalda Koemana, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 4.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal zvažuje příchod argentinského útočníka Maura Icardiho z Interu Milán. (Daily Mirror)

Brankář Thibaut Courtois prý zůstane v Chelsea, byť se o něj vehementně zajímá Paris Saint-Germain. (Le Parisien)

Útočník Stoke City Bojan Krkič je rozladěný svým herním vytížením, za poslední tři měsíce byl v základní sestavě jen třikrát. (Daily Mail)

Liverpool je ochoten v létě prodat záložníka Jordona Ibeho, nabídky se očekávají od Arsenalu, Tottenhamu a Watfordu. (Squawka)

Glasgow Rangers chce přivést křídelníka Bena Pringla z Fulhamu, který hostuje v Ipswichi. (Daily Express)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Southampton se obává, že trenér Ronald Koeman neprodlouží smlouvu a zamíří do Evertonu či Arsenalu. (Daily Mirror)

Jeden z členů realizačního týmu Chelsea chtěl po pondělním zápase s Tottenhamem vzít „spravedlnost do svých rukou“, ale trenér Blues Guus Hiddink jej umravnil. (Sun)

Rozhodčí Mark Clattenburg přiznal svým přátelům, že měl být v zápase Chelsea se Spurs přísnější hned od začátku a hra by se mu nevymkla z rukou. (Sun)

Záložník Mousa Dembélé z Tottenhamu může dostat trest až na deset zápasů, pokud se prokáže, že chtěl zasáhnout Diega Costu z Chelsea do očí. (Sun)

Ani letošní triumf Leicesteru City prý nepředčí senzační tažení Nottinghamu Forest za pohárem v roce 1978, jak tvrdí člen tehdejšího týmu šampionů Viv Anderson. (Daily Mail)

I kdyby dostal obránce Leicesteru Robert Huth očekávaný třízápasový trest, může se v sobotu účastnit přímo na hřišti oslav mistrovského titulu. (Times)

Bývalý gólman anglické reprezentace Peter Shilton míní, že na pozici útočníka v národním týmu jsou před Waynem Rooneym v lepší pozici Harry Kane z Tottenhamu i Jamie Vardy z Leicesteru. (Daily Star)

I když se Sunderland v minulé sezoně těsně zachránil v Premier League, jeho ztráta narostla na 25 milionů liber. (Sunderland Echo)

Fanoušci Swansea se bouří poté, co se dozvěděli, že klub uzavřel sponzorskou smlouvu s výrobcem, který dodává vybavení také rivalovi z Cardiffu. (Western Mail)

[break]
…A PÁR NAKONEC

Dva fanoušci Leicesteru City pojmenovali svoji dceru po trenérovi nových mistrů Claudiu Ranierim. (Leicester Mercury)

Budhistický mnich, který pravidelně v letošní sezoně žehnal fotbalistům Leicesteru City, předpověděl, že tým bude úspěšný i v Lize mistrů. (Daily Mirror)

Dvojník Jamie Vardyho Lee Chapman je natolik přesvědčivý, že se jej jedna žena snažila nedávno přesvědčit, aby nasedl do vrtulníku, který jej odveze na focení Fotbalové asociace do Manchesteru. (Leicester Mercury)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 3.5.2016