Footballový boulevard – sobota 26.3.2016

Útočník Romelu Lukaku by se mohl vrátit zpět do Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 26.3.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United projevil zájem o kolumbijského obránce Jeisona Murilla z Interu Milán. (Goal)

Útočník Evertonu Romelu Lukaku prý patří mezi přestupové priority potenciálního nového kouče Chelsea Antonia Conteho. (Sun)

Everton usiluje o brankáře Jaspera Cilessena z Ajaxu Amsterdam, který by mohl nahradit Tima Howarda, jenž míří do MLS. (Liverpool Echo)

Brankář Thibaut Courtois nedokázal potvrdit, že příští sezonu bude chytat v Chelsea, což budí spekulace o jeho odchodu do Realu Madrid. (London Evening Standard)

Španělská Sevilla nahání záložníka Dennise Praeta z Anderlechtu Brusel, zájem jeví i Liverpool. (Fichajes)

Swansea plánuje v létě příchod útočníka Hala Robson-Kanua, kterému skončí smlouva v Readingu. (Daily Mirror)

Arsenal a Chelsea se na poslední chvíli snaží ukořistit podpis šestnáctiletého ofenzivního záložníka Lucase Patanelliho, který ale pravděpodobně zamíří z Independiente do Barcelony. (Marca)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Manchester United je připraven nabídnout trenérovi Josému Mourinhovi kontrakt v celkové hodnotě 60 milionů liber, čímž by stal nejlépe placeným koučem na světě. (Sun)

Trenér West Bromwiche Tony Pulis bude po sezoně jednat s majitelem Jeremym Peacem o své další budoucnosti na lavičce, přestože má smlouvu ještě na rok. (Daily Mirror)

Bývalý trenér Tottenhamu a Aston Villy Tim Sherwood by v létě mohl převzít Derby County. (Daily Mail)

Bývalý reprezentační útočník Emile Heskey tvrdí, že ho lidé na ulici neustále zastavují a děkují mu za jeho gól do sítě Německa při slavném vítězství 5:1 v roce 2001. (Daily Mail)

Bývalý trenér Newcastlu Kevin Keegan je přesvědčený, že Rafael Benítez zachrání klub v Premier League. (Newcastle Chronicle)

Obránce Aymeric Laporte, o kterého usiluje Manchester City, si v zápase francouzské reprezentace do jedenadvaceti let zlomil nohu a vymkl kotník. (Guardian)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Trenér Gary Neville zažívá ve Valencii krušné časy, fanoušci v rámci tradičního městského festivalu Las Fallas dokonce upálili jeho figurínu. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pátek 25.3.2016